Nieuws Opnieuw fusie in wereld van QR-drankkaarten

Opnieuw fusie in wereld van QR-drankkaarten

Opnieuw fusie in wereld van QR-drankkaarten

BRUSSEL, GENT – De Brusselse aanbieder van bestelsoftware mobileMenu sluit zich aan bij Dorst Technology Group van de Gentse ondernemers Maxim Sergeant en David Maertens. Die willen op termijn de Belgische markt consolideren.

In oktober 2022 gingen Dorst.app en orderBilly samen verder als Dorst Technology. De ambitie is om de verschillende QR-bestelsystemen in de horeca samen te brengen onder een grote aanbieder.

LEES OOK. Twee grootste aanbieders van QR-drankkaarten fuseren: “Er liggen nog veel digitale kansen in de horeca”

Ook het Brusselse mobileMenu is nu onderdeel van Dorst Technology. Raf Peeters stampte het bedrijf samen met zijn broer uit de grond. “We konden al tal van horecaondernemers bijstaan in hun digitale transformatie”, vertelt Peeters. “De vraag naar dergelijke systemen blijft toenemen, dus het was voor ons een logische keuze om mee te werken aan een groter verhaal met een groter team.”

Maxim Sergeant (Dorst.app) en David Maertens (orderBilly) kijken alvast uit naar meer. “We hebben nog enkele acquisities op het oog in binnen- en buitenland”, blikken de ondernemers vooruit. “De komende jaren focussen we ons op QR-bestellen, maar we sluiten zeker niet uit dat we nog andere horecasoftware zullen lanceren met de groep.”

Reageer op dit bericht

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.