Nieuws Oost-Vlaanderen Orbit One vaart voortaan onder de vlag van Deloitte

Orbit One vaart voortaan onder de vlag van Deloitte

Orbit One vaart voortaan onder de vlag van Deloitte

BBof3HBDeloitte heeft de Gentse digitale transformatiespecialist Orbit One overgekocht. Deloitte wil hiermee zijn accountancy bedrijfstak versterken. In totaal komen er vijftig consultants bij die zullen focussen op Business Insights & Controlling, CRM en de digitale werkomgeving.

“Deze overname sluit perfect aan op de bestaande advies- en consultingdiensten van Deloitte in het kmo-marktsegment. Zowel Deloitte Accountancy als Orbit One klanten kunnen vanaf nu een beroep doen op een team van 50 consultants die zich specialiseren in Business Insights & Controlling, CRM en de digitale werkomgeving”, zegt Johan Vlaminckx, Partner Deloitte Accountancy.

Orbit One is reeds 20 jaar actief en wordt geleid door Olivier Mangelschots. Het bedrijf focust zich op middelgrote ondernemingen en assisteert hen bij de digitalisering van bedrijfsprocessen door toepassingen aan te reiken op het vlak van klantenbeheer, kennisbeheer en digitale samenwerking. Orbit One slaagde erin om een mooie klantenportefeuille uit te bouwen en een flinke groei te realiseren.

Over de prijs van de overnamedeal, die  werd begeleid door de Gentse “matchmaker” Ventures4Growth van Chris Raman, zijn geen details bekendgemaakt. Ventures4Growth had van Orbit One een exclusief mandaat verkregen om een geschikte overnemer te zoeken met de bedoeling verdere groeiambities te kunnen waarmaken en had slechts een zestal maanden nodig om deze winwindeal af te ronden. “We zijn ervan overtuigd dat beide partijen uitstekend bij elkaar passen en dat deze deal andere bedrijven kan aanzetten om zich bewust te worden van het feit dat aansluiten bij een grotere groep ook interessante mogelijkheden kan bieden om te groeien”, zegt Chris Raman nog

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.