Nieuws Oost-Vlaanderen Oudenaarde, bierstad, in ’t midden tussen Amsterdam en Parijs!

Oudenaarde, bierstad, in ’t midden tussen Amsterdam en Parijs!

Oudenaarde, bierstad, in ’t midden tussen Amsterdam en Parijs!

OUDENAARDE/ENAME – Op zaterdag 2 juni 2018 vindt in Oudenaarde het allereerste bierfestival plaats! Het doel van Brouwers In ’t Bos is om bezoekers kennis te laten maken met verschillende bieren die minder gekend zijn bij het grote publiek. Met 9 brouwerijen uit Oudenaarde en omstreken, zal er voor elk wat wils zijn.

Naast brouwerijen zoals o.a. Alvinne, Petre Devos, De Circus Brouwerij, ’t Hoppegeluk,… zal ook Sam Vanderstraeten van de Oudenaardse brouwerij HopSaSam aanwezig zijn. Met zijn digestiefbier Nonniversaire wil Sam Vanderstraeten je ‘onjaardag’ vieren, die 364 dagen van het jaar waarop je niet jarig bent, maar toch een reden hebt om te genieten.

Nonniversaire viel reeds meermaals in de prijzen. Zo won het in 2015 reeds de gouden medaille op de Brussels Beer Challenge en de Barcelona Beer Challenge. En twee jaar later tweemaal zilver op The New York International Beer Competition en de International Beer Competition in London. Het proeven waard dus, zou ik zeggen.

Meer informatie vind je op www.brouwersinhetbos.be

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.