Nieuws Oost-Vlaanderen Oudenaards bedrijf schittert binnenkort op truitje Remco Evenepoel

Oudenaards bedrijf schittert binnenkort op truitje Remco Evenepoel

© Beel Wout

Oudenaards bedrijf schittert binnenkort op truitje Remco Evenepoel

OUDENAARDE – Zoals reeds bekend moet wielerploeg Deceuninck-Quick.Step het volgend jaar zonder die eerste sponsor doen. De ploeg van Patrick Lefevere ging daarom op zoek naar een nieuwe shirtsponsor en vond deze in het Oudenaardse Safety Jogger. “We zijn dankzij dit partnership klaar voor de toekomst”, aldus Lefevere.

Safety Jogger behoort voortaan tot het kransje sponsors van de ploeg met topwielrenners als Evenepoel, Alaphilippe, Asgreen, Cavendish en Lampaert. Het Oudenaards bedrijf is bekend voor het design en productie van beschermingsmateriaal, met een uitdrukkelijke focus op veiligheidsschoenen.

“Het mag duidelijk zijn dat ik heel blij ben”, aldus Lefevere. “Iedereen weet dat het niet het makkelijkste aspect van de job is om geld te vinden. Zeker niet tijdens deze Covid-periode. Safety Jogger is een heel enthousiast bedrijf dat mee wil groeien. Het is gelegen op een dertigtal kilometer van het hoofdkwartier van onze ploeg. Hoewel zij wellicht nog internationaler zijn dan wij, is het altijd leuk als je dezelfde taal spreekt.”

Actief in 120 landen

Ook Tom Gybels, de Managing Director van Safety Jogger, lichtte de deal even toe. “We zijn gelegen in Oudenaarde, in het hart van het Europese wielrennen. We zijn actief in 120 landen en willen daar nog dominanter worden. De globalisatie van het wielrennen kan ons helpen onze doelen te bereiken.”

Er werd een overeenkomst gesloten voor drie jaar.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.