Nieuws Oost-Vlaanderen OUTR trapt outdoor seizoen op gang met BBQ Season Kick-Off event

OUTR trapt outdoor seizoen op gang met BBQ Season Kick-Off event

OUTR trapt outdoor seizoen op gang met BBQ Season Kick-Off event

SINT-DENIJS-WESTREM – In de OUTR Pilot shop op de Kortrijksesteenweg in Sint-Denijs-Westrem werd vorig weekend een BBQ SEASON KICK-OFF event georganiseerd om het outdoor seizoen op gang te trappen. Hierbij werden enkele workshops en demo’s gegeven op de verschillende nieuwe toestellen en vaste waarden in het OUTR gamma. De aanwezigen mochten naar hartelust proeven van de lekkere BBQ-creaties.

In 2020 ging kachel- en haardenspecialst Fero van start met een eigen outdoor gamma onder de merknaam OUTR. Inmiddels groeide het merk sterk. OUTR heeft alles in huis om het buitenleven, het samen koken en het samen genieten van lekker eten nog fijner maken. Om op te koken, of simpelweg om je aan te verwarmen. Hun gamma bestaat uit zowat alle mogelijke outdoor producten die met vuur en warmte te maken hebben.

Een greep uit het aanbod

Een blikvanger in het gamma is de Plancha Wood uit cortenstaal. Deze zacht gebogen, brede vuurschaal op een sokkel kan met bakplaat ook als barbecue gebruikt worden. De Plancha Wood biedt voldoende plaats om vlees, vis en groenten tegelijkertijd te bereiden. Daarnaast heb je ook de Eno Plancha op gas of elektriciteit voor wie houdt van eenvoud, gezond koken en snelle warmte.

De Japanse Kamado is dan weer voor wie het iets meer mag zijn: barbecueën, grillen, roken, braden, bakken en koken, het kan allemaal! Ondertussen zijn onze verschillende modellen beschikbaar in het zwart, grijs, groen, mint, rood, olijfgroen, oceaanblauw en wijnrood.

Verder heeft OUTR ook een uitgebreid aanbod aan vuurschalen in verschillende formaten, enkele pizzaovens, stijlvolle houtopslagsystemen, een traditionele Kettle BBQ maar ook terrasverwarmers op gas voor wie voor gebruiksgemak kiest.

Tot slot werd het gamma recent aangevuld met BBQ borstels & tangen, burger flippers, meat claws, spare rib racks, pizza cutters, grillroosters en pizzastenen.

Bezoekers van de Pilot shop kunnen niet alleen kennismaken met het assortiment van OUTR. Je kan er ook terecht voor loungesets, bartafels en stoelen, tuintafels, leuke cooking ware en groot assortiment aan decoratieartikelen. Het is hip, jong, betaalbaar en sluit perfect aan bij het OUTR aanbod. Er wordt met staal, hout en natuurtinten gewerkt – vaak een combinatie van gerecycleerde materialen.

De OUTR Pilot shop is altijd open op woensdag en donderdag van 13u tot 18u30, op vrijdag van 10u tot 18u30 en op zaterdag van 10u tot 18u.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.