Nieuws Oost-Vlaanderen Outspot neemt flashdealactiviteiten Rossel over

Outspot neemt flashdealactiviteiten Rossel over

Outspot neemt flashdealactiviteiten Rossel over

Joris-CEO-kleinDe Rossel-groep, het grootste mediabedrijf in Franstalig België, draagt zijn flashdeal-activiteiten over aan Outspot, de Belgische marktleider in deze sector, die gevestigd is in Sint-Martens-Latem en die intussen ook actief is in tal van Europese landen. Flashdeals zijn producten of diensten die tijdelijk met een aanzienlijke reductie kunnen worden gekocht door leden.

De Rossel-groep startte vijf jaar geleden met dergelijke aanbiedingen na de overname van Groupolitan Corp. Intussen haalden de sites  www.groupolitan.be en www.groupolitantravel.be circa 1,3 miljoen abonnees, van wie zowat de helft al aangesloten is bij Outspot.

De komst van de Groupolitan-abonnees past perfect in de groeistrategie van Outspot, vooral omdat de meesten onder hen afkomstig zijn uit Brussel en Wallonië – regio’s waarin het Oost-Vlaamse bedrijf tot nu toe minder actief was.

De Rossel-groep, die tal van toonaangevende publicaties uitgeeft in België en Frankrijk, stelde vast dat in deze markt een felle consolidatie ontstaan is en verkoos om deze activiteit af te stoten in plaats van zelf het overnamepad op te gaan.

Desondanks staat de Rossel-groep wel nog garant voor de correcte afhandeling van alle deals die tot vandaag afgesloten zijn. Op de sites van hun publicaties zullen voortaan geregeld ook advertenties verschijnen voor Outspot-deals.

“Wij zijn uiteraard heel blij met de nieuwe leden en de publiciteit voor onze deals via de kanalen van de Rossel-groep”, zegt Joris Petillion, de CEO van Outspot. “Ook voor de abonnees van Groupolitan heeft deze beslissing heel positieve kanten: ze komen terecht bij een bedrijf dat honderd procent gefocust is op het aanbieden van interessante deals en met een sterk uitgebouwde klantendienst.”

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.