Nieuws Oost-Vlaanderen Pascale Naessens komt op roadshow naar Gent

Pascale Naessens komt op roadshow naar Gent

Pascale Naessens komt op roadshow naar Gent

De boeken die Pascale Naessens – partner van de wel bekende Paul Jambers – sinds jaar en dag op de markt brengt over voeding en gezond eten, zijn uitgegroeid tot een waar kassucces. Het heeft de auteur en de ondernemers in haar aangezet om ook nog een stap verder te gaan in de vorm van een heuse roadshow. Eind dit jaar mag Gent zich verblijden in de komst van de goeroe van het gezond eten.

Voor Pascale Naessens heeft gezonde voeding in de eerste plaats te maken met een terugkeer naar natuurlijke voeding, iets wat veel mensen vergeten zijn. Tijdens haar optreden schetst Naessens de hedendaagse problematiek met voeding in een ruimere context. Daarbij zijn een reeks vragen en thema’s aan de orde zoals: hoe heeft de mens doorheen de evolutie gegeten of wat eten we nu? Het geproduceerde voedsel dat we vandaag kennen, bevat veel snelle, geraffineerde koolhydraten.
Om gezond te eten, moeten we teruggrijpen naar natuurlijke, onbewerkte producten en onze manier van eten dringend aanpassen, aldus de theorie van Naessens. Hoe je dat best doet, en welke gevolgen dat heeft voor ons lichaam, legt ze uit in een reeks van lezingen waarvan er dus ook een gepland staat in Gent. De voorstelling gaat gepaard met een tweerichtingsverkeer waarbij er dus ook ruimte is voor een vragenmoment en een meet & greet.

Pascale Naessens Pure staat geprogrammeerd in de Gentse Capitole op 16 december.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.