Nieuws Oost-Vlaanderen Pauwels Consulting breidt verder uit

Pauwels Consulting breidt verder uit

Pauwels Consulting breidt verder uit

Pauwels Consulting, het recruitment- en consultingkantoor voor life sciences, engineering en IT-profielen, neemt het Brusselse Vandycke & Partners en zusterbedrijf Mediconsult over. Daarmee wordt het Gentse bedrijf één van de grootste aanbieders van executive search, recruitment en project sourcing voor de life sciences industrie in België. “Deze samenwerking zal ongetwijfeld tot nieuwe opportuniteiten leiden, waar onze klanten en medewerkers de vruchten van zullen plukken”, zegt Bert Pauwels, oprichter en managing director van Pauwels Consulting.

Vandycke & Partners, dat al meer dan 27 jaar ervaring heeft in de sector, en Mediconsult zullen als zelfstandige bedrijven binnen de Pauwels Consulting groep opereren. De complementaire dienstverlening van beide bedrijven gaf de doorslag voor de overname. “Toen ik een geschikte overnamekandidaat zocht, sprong Pauwels Consulting er uit”, vertelt Michel Vandycke, oprichter en ceo van Vandycke & Partners en Mediconsult. “Er was meteen een persoonlijke klik en onze dienstverlening is perfect complementair. Ik ben ervan overtuigd dat deze overname voor een nieuwe dynamiek zal zorgen, die positief is voor alle partijen.” Pauwels Consulting versterkt zich zo met 70 nieuwe collega’s. “Dit past perfect binnen onze groeistrategie”, aldus Bert Pauwels. “Sinds onze samenwerking met 3D Investments in januari 2016 zetten wij bewust in op strategische overnames om onze klanten op nog meer vlakken van dienst te kunnen zijn.”

Pauwels Consulting werd door Bert Pauwels in 1999 opgericht. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Gent, is gespecialiseerd in project sourcing, business process outsourcing, recruitment en projecten op het gebied van engineering, life sciences en IT. Pauwels Consulting is verder nog in Diegem, het Zwitserse Basel, het Franse Lyon en Lille en het Duitse Frankfurt gevestigd. De onderneming is actief voor bedrijven in België, Frankrijk, Nederland, Duitsland en Zwitserland, en telt na deze overname meer dan 490 medewerkers.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.