Nieuws Oost-Vlaanderen Pauwels Consulting neemt Nederlandse Javaspecialist over

Pauwels Consulting neemt Nederlandse Javaspecialist over

Levente Bokor en Ebrahim Aharpour, oprichters van Open Web

Pauwels Consulting neemt Nederlandse Javaspecialist over

GENT – Pauwels Consulting, het Belgische consultancykantoor met specialisten op het gebied van engineering, life sciences en IT, realiseert zijn derde Nederlandse overname in minder dan een jaar tijd. Na Developers.nl en Bruggenbouwers wordt nu ook Open Web, de Java- en Bloomreachspecialist uit Nieuwegein, aan de groep toegevoegd.

“Open Web is een bedrijf met ervaren nichespecialisten, interessante klanten en een enorm groeipotentieel”, vertelt Bert Pauwels, oprichter en Managing Director van Pauwels Consulting. “Er was meteen een klik. Ik herkende dezelfde ambities en menselijke bedrijfscultuur als bij Pauwels Consulting. De sterke kennis van Java, Bloomreach, front-end en mobile development en het cliënteel van Open Web zijn complementair aan de kennis en klanten van Developers.nl, die we begin 2020 in de groep mochten verwelkomen.”

“Met de overname van Open Web hebben we naast onze kantoren in Rotterdam en Hoofddorp nu bovendien een extra uitvalsbasis bij Utrecht. Dat is interessant voor onze verdere groei in Nederland.”

“Het voelt goed om Open Web na 7 jaar over te laten aan een ervaren en warme ondernemer als Bert Pauwels”, vertellen Levente Bokor en Ebrahim Aharpour, oprichters van Open Web. “We voelden dat het voor de groei van Open Web en onze collega’s nodig was om bij een grotere groep aan te sluiten. We hadden veel opties om uit te kiezen, maar de klik met Bert en Pauwels Consulting voelde meteen goed.”

“Deze overname biedt nieuwe groeimogelijkheden voor onze mensen, en een uitbreiding van de dienstverlening voor onze klanten. Tegelijk komt er voor ons als stichters van Open Web nu meer tijd voor nieuwe ventures. Zo zullen we bijvoorbeeld meer aandacht kunnen besteden aan de doorontwikkeling van onze e-mail security oplossing kevlarr.io. We kijken ernaar uit om met Pauwels Consulting en Developers.nl samen te werken en een optimale synergie voor onze mensen en klanten te realiseren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gent, Sint-Niklaas
Gent

Pauwels Consulting neemt DCI over

GENT/SINT-NIKLAAS - Pauwels Consulting, het Gentse consultancykantoor gespecialiseerd in engineering, life sciences en IT, realiseert opnieuw een overname door DCI… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.