Nieuws Oost-Vlaanderen Persoonlijke service staat al 40 jaar centraal bij CIACfleet

Persoonlijke service staat al 40 jaar centraal bij CIACfleet

Persoonlijke service staat al 40 jaar centraal bij CIACfleet

ciacHet Gentse CIACfleet is uitgegroeid tot een belangrijke speler op de Belgische leasingmarkt. 2016 is een belangrijk jaar voor  het bedrijf. Dit jaar mag het immers veertig kaarsjes uitblazen.

Veertig jaar geleden is CIACfleet gestart met leasing, eerst exclusief van wagens van het merk Peugeot, daarna van alle merken. “Met een doorgedreven persoonlijke service, absolute flexibiliteit en duurzame aanpak willen wij met ons team het verschil blijven maken”, zegt zaakvoerder Gudrun Ghijs.

Luisteren naar de behoeften van de klant en daar een antwoord op bieden is een attitude die diep in de bedrijfscultuur is ingebakken. “Dat we meerdere merken zijn gaan aanbieden, komt eigenlijk omdat een klant ons dertig jaar geleden de vraag stelde of het mogelijk was meerdere merken te leveren voor zijn wagenpark.”

Gudrun Ghijs benadrukt dat dit oplossingsgerichte ondernemerschap maar mogelijk is door er zich voortdurend bewust van te zijn dat elke klant uniek is en een specifieke aanpak vereist. “Ons achtkoppige team mikt met een persoonlijke service, flexibiliteit en proactief meedenken aan duurzame relaties met de klanten.”

CIACfleet blikt terug op 40 mooie jaren van rustig, consequent en stabiel groeien en kijkt reikhalzend uit naar de toekomst. “We moeten niet de grootste worden”, zegt Gudrun Ghijs nog. “We willen wel de beste kwaliteit blijven leveren.  We concurreren met de grote spelers in de sector maar varen wel onze eigen koers door de klanten altijd in positieve zin te verrassen met onder meer betrouwbaar advies over veranderingen in de markt of nieuwe mobiliteit en een transparante afhandeling van offerte tot einde contract zodat ook wij een stukje bijdragen tot het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen.”

 

 

 

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.