Nieuws Oost-Vlaanderen Phronesys fietst 1000 kilometer tegen kanker

Phronesys fietst 1000 kilometer tegen kanker

Phronesys fietst 1000 kilometer tegen kanker

EEKLO – IT-bedrijf Phronesys, met vestigingen in Herentals en Eeklo, heeft zich ingeschreven voor de elfde editie van de 1000 kilometer, een actie van Kom op tegen Kanker. Vooraleer ze in het Hemelvaartsweekend van 2021 kunnen meefietsen, zullen ze eerst €11.000 startgeld inzamelen. Dat bedrag wordt integraal gedoneerd aan Kom op tegen Kanker.

“Het was een idee dat al langer binnen de organisatie rondging, maar dit jaar hebben we gekozen om ons daadwerkelijk in te schrijven voor de 1000 kilometer. Hoewel onze expertise meer ligt bij digitale oplossingen, willen we ook op een andere manier mensen helpen”, legt Business Manager, Dylan Verschaeren, uit.

Voordat de twee ingeschreven teams van Phronesys mogen starten aan de fysieke uitdaging, wacht er hen eerst een financiële uitdaging: €11.000 startgeld inzamelen. Om dat bedrag bijeen te krijgen, vraagt Phronesys steun aan alle bedrijven die onderzoek naar kanker een warm hart toedragen. Als ze minstens €500 doneren aan het team, zullen ze als bedankje een persoonlijk bezoek krijgen van de fietsers. Ook het logo van die bedrijven zal gedrukt staan op de truitjes die de coureurs tijdens het Hemelvaartweekend dragen. Een tweede manier om de teams van de 1000 kilometer-actie te helpen, is door een gift te doen. Fiscale aftrekbaarheid van giften is dit jaar verhoogd naar 60%. Voor giften, sponsoring of meer informatie kan je terecht op de Phronesys-teampagina of je kan rechtstreeks contact opnemen via de LiveChat op de website van Phronesys.

Ook de fysieke uitdaging vraagt voorbereidingswerk. “Velen onder ons zijn geen doorgewinterde sporters, dus er zal nog wel wat training nodig zijn. We hebben er alle vertrouwen in dat het volledige team van fietsers klaargestoomd is tegen mei 2021. De motivatie en goesting is er in ieder geval wel”, vertelt Dylan Verschaeren.

Phronesys heeft vestigingen in Herentals en Eeklo. Ze specialiseren zich in het digitaliseren van managementprocessen rond kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu. Daarnaast bieden ze ook consultancy in die vakgebieden aan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio