Nieuws Oost-Vlaanderen Pillows Grand Hotel Reylof en Gents herdefiniëren Gentse gastvrijheid

Pillows Grand Hotel Reylof en Gents herdefiniëren Gentse gastvrijheid

Pillows Grand Hotel Reylof en Gents herdefiniëren Gentse gastvrijheid

GENT – Gents wordt de all-round communicatiepartner voor het nieuwe Pillows Grand Hotel Reylof dat eind dit jaar zijn eerste gasten verwelkomt in het centrum van Gent.

Het iconische Sandton Grand Hotel Reylof sloot recent zijn deuren om ruimte te maken voor een nieuw luxueus boutique hotel: het Pillows Grand Hotel Reylof. Dit kroonjuweel onder de Gentse premium hotels biedt gasten een “home away from home” door een gepersonaliseerde service en ontspannen luxe. Gents is verantwoordelijk voor de lanceringscampagne van het nieuwe hotel en het restaurant LOF, die beiden openen in oktober.

Pillows Hotels

Het boutique hotellabel Pillows Hotels, onderdeel van International Hotel Management Group, is ontstaan vanuit de gedachte en overtuiging dat een hotel geen kamerfabriek mag zijn, maar een community waar gasten in een huiselijke en persoonlijke omgeving verblijven. Waar de gast zelf bepaalt wanneer hij eet en waar hij de keuze heeft van een volledige maaltijd tot kleine gerechtjes, en meerdere (gezonde) tussendoortjes gedurende de hele dag of nacht: clockless eating (24/7).

    

Het Pillows Grand Hotel Reylof is het vierde hotel dat het Pillows hotellabel opent in Nederland en België. De drie inmiddels geopende Pillows hotels in Amsterdam, Brussel en Zwolle krijgen lovende kritieken van hun gasten. Pillows Grand Hotel Place Rouppe opende haar deuren op 8 september 2017 en werd in januari door TripAdvisor uitgeroepen tot beste hotel van Brussel. Vanaf 8 oktober 2018 heet het Pillows Grand Hotel Reylof in Gent zijn gasten hartelijk welkom.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.