Nieuws Oost-Vlaanderen PN Standenbouw & Interieur vindt partner in total concept

PN Standenbouw & Interieur vindt partner in total concept

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PN Standenbouw & Interieur vindt partner in total concept

Patrick Notenbaert, de drijvende kracht achter het Lokerse PN Standenbouw & Interieur, heeft de handen in elkaar geslagen met total concept uit Ranst. Met die samenwerking willen beiden de kwaliteit van maatwerk in de interieurinrichting voor bedrijven naar een hoger niveau brengen.

“PN Standenbouw & Interieur was op een kantelpunt gekomen”, aldus zaakvoerder Patrick Notenbaert. “We waren al langer op zoek naar de ideale manier om een verdere groei te verwezenlijken, waarbij de best mogelijke dienstverlening naar onze klanten toe en een evenwichtige balans tussen werk en privé voor ons eigen personeel gegarandeerd bleef. Door dit partnership kunnen we onze positie in de markt fors versterken en onze klanten van de twee beste expertises laten genieten.”

Jarenlange expertise

total concept werd in 1964 opgericht. Het bedrijf uit Ranst heeft al meer dan 50 jaar ervaring in signmaking en meer dan 20 jaar in standenbouw. Enkele jaren geleden werd interieurrichting als nieuwe activiteit aan het portfolio toegevoegd. total concept richt zich daarbij op de vergaderzalen, ontvangstruimtes, kantoren, winkelconcepten, showrooms en pop-ups van bedrijven, retailers, horeca en openbare besturen.

“Net als in onze andere segmenten, willen we ook als interieurinrichter een gevestigde waarde worden. Om die ambities te kunnen waarmaken, hadden we nood aan de ervaring en het vakmanschap van een rasechte interieurbouwer”, vertelt Tom Vanbussel, managing director van total concept.

De overname van PN Standenbouw & Interieur wordt dan ook als een logische uitbreiding beschouwd. “Wanneer we de beursstanden van onze klanten verzorgen, is het interieur steeds een bepalende factor in de algemene look en feel van de stand. Het verdient dus sowieso al alle aandacht in ons dagelijks werken.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.