Nieuws Oost-Vlaanderen Potier Stone lanceert nieuw logo en nieuwe slogan

Potier Stone lanceert nieuw logo en nieuwe slogan

Potier Stone lanceert nieuw logo en nieuwe slogan

stijnontwerptmarmerxentriqsantalucamatPotier Stone, een familiebedrijf uit Maldegem, geeft al vier generaties de kunst van de natuursteenbewerking door van vader op zoon. “De combinatie van de jarenlange opgebouwde expertise én de keuze voor vernieuwing en innovatie met een bijzonder modern machinemark staat garant voor de perfecte verwerking van natuursteen in elk interieur”, zegt Henk Potier, de kleinzoon van de oprichter van het bedrijf.

Met steenhouwers die gespecialiseerd zijn in mooi en fijn maatwerk, gaat het familiebedrijf geen enkele uitdaging uit de weg. Niet voor niets noemt men hen meubelmakers met steen. De nieuwe wind die zaakvoerder Wim Nelis sinds 2014 door het bedrijf laat waaien resulteerde op 30 september ook in de lancering van een nieuwe huisstijl – die werd ontwikkeld door het bureau King George uit Sint-Niklaas – en een nieuw logo.

“De nieuwe huisstijl is een volgende stap in ons stevige groeiproces”, zegt Wim Nelis. “Centraal in het logo staat de “P” die verwijst naar de familie Potier en de vier generaties ervaring van het bedrijf. Een gouden randje verwijst naar de stijlvolle en waardevolle uitstraling van de projecten die het bedrijf realiseert.  Het logo is driedimensioneel en ligt in lijn met de vormgeving van de meest recente interieurprojecten. De strakke belijning staat voor de zeer fijne afwerking. De gelaagdheid symboliseert de vakkundigheid en de expertise van het bedrijf. Het logo wordt gecombineerd met de allesomvattende slogan Creating milestones in life. Het geeft aan dat wij er prat op gaan indrukwekkende creaties te maken met steen en een extra dimensie toe te voegen aan elk interieur.”

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.