Nieuws Oost-Vlaanderen Primeur: Panorama verkoopt KMO-units op de maan

Primeur: Panorama verkoopt KMO-units op de maan

Primeur: Panorama verkoopt KMO-units op de maan

GENT – Wie ervan droomde om ooit naar de maan te gaan, kreeg al het goede nieuws te horen dat dit binnenkort mogelijk zou zijn. Maar hier blijft het niet bij, ook ondernemen op de maan wordt binnenkort realiteit. Een uniek project waar immokantoor Panorama graag haar schouders onder zet.

“The sky is NOT the limit”, lacht Dennis Rommel van Panorama Bedrijfsvastgoed. “Toen het Zwitserse Pulsar Project Development ons contacteerde met de vraag om in te staan voor de verkoop van dit kwalitatieve project verklaarden we ze gek. Na lang beraad en toekomstgericht denken door een gebrek aan gronden in het Vlaamse landschap, besloot team Panorama B2B er volop voor te gaan. Op deze uitzonderlijke locatie konden we niet anders dan toezeggen, de toekomst is eindeloos.”

Oppervlaktes vanaf 150 m²

“Het KMO-park krijgt de naam “Stellar Business Park” en zal bestaan uit 70 space KMO-units met oppervlaktes van 150 m² tot 793 m², samenvoegbaar tot grotere entiteiten”, vervolgt Dennis. “Elke loods zal voorzien zijn van oa. een ruim(t)e sectionale poort en lichtstraten.”

Vlotte bereikbaarheid

“De ontwikkeling kent een uiterst goede bereikbaarheid. Momenteel is het enige vervoermiddel een ruimtetuig, maar daar kan in de toekomst zeker nog verandering in komen. Onderhandelingen met het SpaceX Project en Blue Origin zijn lopende. In slechts 3 dagen bereikt men het project. Voordeel aan deze manier van reizen: geen kans op file onderweg”, geeft Dennis met een knipoog mee.

Lancering 1 april 2023

Panorama Bedrijfsvastgoed zal op 1 april 2023 starten met de commercialisatie van de space KMO-units. Wie wenst te ondernemen/investeren in deze gloednieuwe omgeving, zal snel moeten zijn want er wordt grote interesse in het project verwacht.

Alles zal uitgebreid worden toegelicht op een infoavond in het Euro Space Center (Libin, Luxemburg) in aanwezigheid van o.a. Dirk Frimout en Frank De Winne. Alle info hierover vind je binnenkort op de website en socials van Panorama Vastgoed. Al moet je op deze dag misschien niet alles geloven wat je leest op Made in Oost-Vlaanderen… 😉

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.