Nieuws Oost-Vlaanderen Productieplatform 24Flow krijgt steun van delaware binnen nieuw funding-programma

Productieplatform 24Flow krijgt steun van delaware binnen nieuw funding-programma

Productieplatform 24Flow krijgt steun van delaware binnen nieuw funding-programma

GENT – 24Flow, het krachtige werkvloer- en productieplatform ontwikkeld door de Gentse start-up Scalefactory, wordt het eerste initiatief binnen dFund, het venture-building programma van delaware. Dit werkvloer- en appplatform op basis van Salesforce helpt fabrikanten om doorlooptijden in te korten en maakt volledige transparantie en traceerbaarheid mogelijk. Via dFund krijgt 24Flow toegang tot een aanzienlijke investering in cash, gedeelde middelen en bedrijfsgerelateerde diensten, maar ook tot personal coaching om de groei te versnellen.

Scalefactory werd in 2018 in Gent opgericht door Stijn Wijndaele en Erik Dierinck. Het gebruikt technologieën als Salesforce om bedrijven te helpen om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren en telt inmiddels meer dan honderd opgeleverde projecten in de productie, logistiek en hightechindustrie.

24Flow

“24Flow is gebouwd met kant-en-klare Salesforce applicaties. Het is een uniek, modulair shopfloor- en manufacturing platform dat fabrikanten helpt om klantgerichter te worden en om te gaan met onzekerheid”, legt Erik Dierinck, enterprising partner bij Scalefactory, uit. “Door de brug te slaan tussen de werkvloer, het ERP-systeem en de volledige waardeketen van een bedrijf, maakt 24Flow een maximale traceerbaarheid en transparantie mogelijk. Tegelijk maakt het platform de planning efficiënter en vermindert het de doorlooptijd.”

“Oorspronkelijk werd 24Flow ontwikkeld voor productiebedrijven die enkel op bestelling produceren. Een verhoogde flexibiliteit en het juiste product op het juiste moment bij de juiste klant krijgen, stonden centraal tijdens de ontwikkeling. De intuïtieve, gebruiksvriendelijke interface geeft elke stakeholder – van de machineoperator tot de operations manager – een duidelijk en gepersonaliseerd overzicht. Dankzij 24Flow kunnen organisaties genieten van alle voordelen van Salesforce, maar in een duidelijke en beknopte vorm met concrete gevolgen op de werkvloer.”

Zelfstandig bedrijf met focus op het productieproces

Sinds 16 maart 2021 is 24Flow een volledig zelfstandig bedrijf met stevige banden met moederbedrijf Scalefactory, en via dFund ook met delaware. De softwareoplossing geniet zo van een perfecte positie om verder te groeien.

Stijn Wijndaele, medeoprichter van Scalefactory: “De ruggensteun van delaware opent heel wat nieuwe deuren voor een klein bedrijf als het onze. Bovendien zijn we ervan overtuigd dat 24Flow ook heel wat kan betekenen voor de procesindustrie. delaware heeft ruime expertise op dit vlak en daar zullen wij ongetwijfeld de vruchten van plukken. Last but not least zijn we ook zeer enthousiast dat we toegang krijgen tot delaware’s team van data scientists bij de verdere ontwikkeling van AI-oplossingen voor 24Flow.”

 

Het team van Scalefactory

Bouwen aan duurzame bedrijven via dFund

Met de nieuwe venture-building accelerator dFund wil delaware jonge start-ups – zoals 24Flow – versneld laten uitgroeien tot duurzame bedrijven met een grote impact op bedrijfsprocessen in belangrijke sectoren. Het doel? Meebouwen aan duurzame bedrijven via een persoonlijke aanpak op maat. Om dat te bereiken, zal delaware tijdens het volledige traject van het project optreden als implementatiepartner, coach, sparringpartners, challenger, reseller en integrator.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.