Nieuws Oost-Vlaanderen Prosafco opent nieuwe safety shop in Hamme

Prosafco opent nieuwe safety shop in Hamme

Prosafco opent nieuwe safety shop in Hamme

voetbeschermingHet Roeselaarse bedrijf Prosafco is al meer dan drie decennia een van de leiders in de sector van persoonlijke beschermingsmiddelen. Recent heeft het bedrijf, dat wordt geleid door Michel Waumans, verschillende overnames gedaan. Met name in het Waasland heeft Prosafco via de overnames van Nancy’s Work Wear en Baert Veilig zijn positie gevoelig versterkt. Deze bedrijven uit respectievelijk Baasrode en Elversele komen nu samen in een gloednieuwe vestiging met safety shop op het Hamse Zwaarveld.

“Veiligheid op het werk blijft een belangrijk thema”, zegt Michel Waumans. “Vandaar dat wij een zeer uitgebreid assortiment aanbieden van veiligheidsschoenen, werkhandschoenen en werkkledij, en in de slipstream daarvan ook van alle andere producten die met persoonlijke bescherming te maken hebben. Daarbij gaat het onder meer ook om producten rond signalisatie, valbeveiliging, wassen en onderhouden van de werkkledij en zelfs vending machines voor persoonlijke beschermingsmiddelen.”

Dankzij de technische knowhow en jarenlange ervaring van het team kan Prosafco zowel de grote industrie als de kleine zelfstandige professioneel bedienen. Naast de traditionele kanalen zet Prosafco trouwens ook in op het online gebeuren. Zo is er sinds kort een vernieuwde webshop, waar ook particulieren terecht kunnen. Maar bovenal vindt Prosafco het belangrijk om de klanten de kans te bieden het aanbod persoonlijk te ontdekken in de safety shops. Die zijn er in Roeselare, Hasselt, Beerse en op 18 november komt er dus een nieuwe bij in Hamme.  “Via onze shops zitten we ook echt dicht bij onze klanten”, geeft Michel Waumans nog aan.

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.