© IF © IF

Proxy Delhaize Ten Bos heropent met nieuwe uitbater en vernieuwingen “voor betere winkelervaring”

De Proxy Delhaize Ten Bos in Nieuwkerken-Waas opent op donderdag 8 juni opnieuw de deuren. Eind vorig jaar trok de vorige zaakvoerder de stekker uit het filiaal, maar de supermarktketen heeft een opvolger gevonden voor de verdere uitbating. “We hebben ook enkele innovaties doorgevoerd, zodat klanten er een nog betere winkelervaring beleven”, aldus woordvoerder Ine Tassignon.

Eind vorig jaar sloten de Delhaize-filialen in Nieuwkerken en Kemzeke de deuren nadat de eigenaar een punt zette achter het verhaal. De supermarktketen liet toen al verstaan dat het wel degelijk de bedoeling was om de winkels te heropenen en dat ze op zoek ging naar een nieuwe zaakvoerder. Nu die in de personen van Andrea en Guy effectief gevonden zijn, heropent de Proxy Delhaize donderdag.

“De buurtwinkel beantwoordt aan alle moderne vereisten en aan de dagelijks behoeften van de klant”, zegt woordvoerder Ine Tassignon. “De klanten kunnen gemakkelijker door de rayons wandelen, het assortiment is uitgebreid en omvat nu ook een traditionele slagerij.”

Slagerij en bakkerij

Naast de slagerij wordt het brood meerdere keren per dag ter plaatse gebakken. “Zo kunnen we zelfs ’s avonds supervers brood aanbieden”, vertellen de zelfstandige eigenaars Andrea en Guy. “Met dertig parkeerplaatsen en vier kassa’s zetten we erg in op dienstverlening en nabijheid.”