Nieuws Oost-Vlaanderen PUUR Gent coacht ondernemers

PUUR Gent coacht ondernemers

PUUR Gent coacht ondernemers

PUUR Gent, de organisatie die zich inzet voor de Gentse middenstander, engageert zich als actieve partner voor het project Commerciële Inspiratie van de Vlaamse Overheid. Samen met Unizo en WES research & strategy wil het op die manier ondernemerschap en vernieuwingsgedrag van Gentse ondernemers stimuleren. PUUR Gent voorziet naast logistieke ook een financiële steun van 4.000 euro. Op die manier kunnen minstens tien ondernemers uit Gent aan het begeleidingstraject deelnemen.

De toekomst brengt voor ondernemers veel commerciële uitdagingen met zich mee: enerzijds via technologische veranderingen, anderzijds ten gevolge van de veranderende consument. “Het winkellandschap is fors in beweging. De consument evolueert en de handelaars kunnen niet achterblijven. PUUR Gent geeft haar lokale ondernemers dat extra duwtje in de rug via professionele en promotionele ondersteuning. Logisch dus dat PUUR Gent mee intekende voor het project Commerciële Inspiratie, om haar ondernemers te coachen naar het winkellandschap van de toekomst”, zegt Christophe Peeters, schepen van Middenstand en voorzitter van PUUR Gent.

Het project Commerciële Inspiratie moet via een individueel begeleidingstraject gevestigde detailhandelaars en horeca-uitbaters aanzetten om na te denken over hun huidige manier van ondernemen en over de toekomst van hun zaak. Elke ondernemer krijgt een persoonlijke coach toegewezen die wordt bijgestaan door een team van experten. Geïnspireerd door de trends die de detailhandel en horecasector beïnvloeden, bedenken zij vernieuwende en haalbare acties op maat.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.