Nieuws Oost-Vlaanderen Reclameonline.be drukt honderden vlaggen voor EK supporters 

Reclameonline.be drukt honderden vlaggen voor EK supporters 

Reclameonline.be drukt honderden vlaggen voor EK supporters 

SINT-LIEVENS-HOUTEM – Je hebt ze wel al gezien. De vele supportersvlaggen die in de straten buiten hangen te wapperen. Een booming in orders van vlaggen en andere soorten textiel zorgen voor heel wat werk voor het printbedrijf reclameonline.be uit Sint-Lievens-Houtem. “Absoluut welgekomen na deze moeilijke periode!”, klinkt het.

Voor de start van het EK kreeg de webshop van reclameonline.be een aanzienlijke stijging in orders voor landvlaggen. Honderden supporters wouden hun favoriete land aanmoedigen met landvlaggen en gepersonaliseerde vlaggen. Ook bedrijven sprongen mee op deze hype en lieten massaal hun logo’s drukken op gepersonaliseerde vlaggen. De aanhoudende duivelgekte zorgt voor het lokale bedrijf uit Sint-Lievens-Houtem voor veel werk en dat is welgekomen na deze moeilijke periode. 

“Ook de printsector heeft zwaar geleden door de corona crisis. Wij kijken nu vol hoop en goede moed naar de toekomst en zien elke dag onze orders terug een beetje stijgen”, aldus Franky De Meyer, zaakvoerder van reclameonline.be.

Van B2B naar B2C door Corona

Reclameonline.be bestaat vandaag 8 jaar en kent de afgelopen jaren een sterke groei. De corona crisis zorgde dan ook voor een serieuze domper in bestellingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in large format printing en werkt samen met grote firma’s in allerlei sectoren.

“Wij hebben een aantal grote klanten uit de event en beurs sector waar wij elk jaar nauw mee samenwerken. Helaas viel deze samenwerking grotendeels weg dit jaar. Dit zorgde voor een moeilijke periode. We waren genoodzaakt onze core business tijdelijk om te gooien en een nieuw doelpubliek te gaan zoeken. Vandaag kunnen we beetje bij beetje terug uitkijken naar B2B samenwerkingen specifiek in de event en beurs sector. Hier kijken wij persoonlijk enorm naar uit!”, vertelt Franky De Meyer, zaakvoerder reclameonline.be. 

Strandstoelen voor horeca

Niet alleen vlaggen maar ook strandstoelen zijn heel populair geworden de laatste weken door het aanhoudende mooie weer. Horeca uitbaters zoeken manieren om hun terrassen gezellig en hip te maken. Bij reclameonline.be kunnen ze verschillende oplossingen op 1 adres terugvinden.

“Doordat onze productie volledig in-house gebeurt, kunnen wij snel schakelen en zéér snel de gewenste producten aanbieden. Wanneer onze klant morgen strandstoelen nodig heeft, kunnen wij daarvoor zorgen. Bovendien hebben we recent een nieuwe machine aangeschaft in onze productie waardoor we eenvoudig en efficiënt kunnen sublimeren”, aldus Franky De Meyer.

Gepersonaliseerde T-shirts

Verder geeft Franky aan dat het bedrijf ook al een aantal leuke orders mocht ontvangen voor promotionele kledij met originele duivelse teksten op. “We kregen al enkele leuke aanvragen voor de bedrukkingen van kledij met leuke quotes op. Ook zijn onze klanten vaak op zoek naar een gepersonaliseerde t-shirt met naam en dat kan bij ons perfect.”

Klaar voor start beursseizoen

Dankzij het laatste positieve nieuws van de versoepelingen voor beurzen en events, beginnen ook de beursstanden terug populairder te worden. Het bedrijf uit Sint-Lievens-Houtem is zeer enthousiast over deze versoepelingen en maakt zich klaar om alle aanvragen vlot te behandelen en uit te werken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.