Nieuws Oost-Vlaanderen RecoMatics verwelkomt nieuwe CTO

RecoMatics verwelkomt nieuwe CTO

RecoMatics verwelkomt nieuwe CTO

DESTELBERGEN – Sinds 1 juni 2021 is het team van softwarebedrijf RecoMatics uitgebreid met Cedric Van Holsbeke. Hij wordt de nieuwe CTO en maakt per direct ook deel uit van het managementteam van RecoMatics.

Als burgerlijk ingenieur regeltechniek en biomedische ingenieurstechnieken startte Cedric Van Holsbeke zijn loopbaan als onderzoeker aan de Universiteit Gent waar hij tevens doctoreerde. Gecombineerd met dit doctoraat vervoegde hij in 2011 de start-up FLUIDDA waar hij doorgroeide tot CTO, een functie die hij vier jaar lang bekleedde. Tijdens zijn wetenschappelijke en technische loopbaan kwam Cedric uitgebreid in contact met high-tech softwareontwikkeling, de meest moderne technieken om die te beheren en uiteraard alles wat met digitale transformatie te maken heeft.

“Ik kijk ernaar uit om mijn kennis rond de digitale transformatie te gebruiken om de klanten van RecoMatics te ondersteunen in de trajecten die zij lopen. Het zal een interessante verruiming van mijn ervaring betekenen, maar ik zal ook uitgebreid kunnen putten uit mijn achtergrond in medische beeldvorming, artificiële intelligentie en cloud-first softwareontwikkeling”, aldus Cedric Van Holsbeke.

Wilfried Geulleaume, CEO, voegt daar aan toe: “We zijn blij dat iemand met een dergelijk gespecialiseerd profiel kiest voor RecoMatics. Zijn kennis en ervaring zullen van grote waarde zijn voor RecoMatics, maar vooral onze klanten zullen er voordeel uithalen.”

Cedric, die eveneens een Executive MBA aan de Vlerick Business School behaalde in 2020, start met een ruime kennismakingsronde van het hele bedrijf. De verwachting is dat hij na de zomer ook actief klanten zal bezoeken om een goed zicht te krijgen op hun uitdagingen en verwachtingen.

RecoMatics werd opgericht in 1995 en telt een 30-tal medewerkers. Onder de klanten bevinden zich KBC, Hamann, BAM contractors, Université de Mons en vele anderen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.