Nieuws Oost-Vlaanderen Regioleverancier slaat brug tussen lokale ondernemers en hun gemeente

Regioleverancier slaat brug tussen lokale ondernemers en hun gemeente

Regioleverancier slaat brug tussen lokale ondernemers en hun gemeente

Oost-Vlaamse kmo’s kunnen zich voortaan met enkele muisklikken kandidaat stellen voor overheidsopdrachten. UNIZO Oost-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen en streekintercommunales DDS, Interwaas, SOLVA en Veneco lanceren samen het gloednieuwe platform www.regioleverancier.be. “We willen de kloof tussen kmo’s en overheidsinstanties verkleinen.”

Van alle overheidsopdrachten in België komt slechts bij 34% van alle aanbestedingen een kmo als winnaar uit de bus. De administratieve rompslomp en beperkte visibiliteit van een oproep zijn enkele obstakels die kmo’s verhinderen om in te tekenen op overheidsopdrachten. Nochtans zijn overheidsopdrachten een belangrijke hefboom voor de lokale economie, zeker in deze coronatijden.

UNIZO Oost-Vlaanderen, Provincie Oost-Vlaanderen en streekintercommunales DDS, Interwaas, SOLVA en Veneco, bundelen nu de krachten en zijn bijzonder fier een oplossing aan te bieden!

Sinds vorige week staat het gloednieuwe platform regioleverancier.be online. Hierop kunnen Oost-Vlaamse steden, gemeenten, en andere (semi)publieke organisaties, overheidsopdrachten met een beperkte offertevraag (tot 139.000 euro excl btw) publiceren. Lokale ondernemingen kunnen zich op een heel eenvoudige manier kenbaar maken als potentiële leveranciers. De aangemelde bedrijven krijgen automatisch een e-mail als een overheidsinstantie een relevante opdracht voor ze heeft. Kortom, eenvoudig maar vooral heel doeltreffend.

Jezelf registreren als lokaal bestuur of bedrijf doe je gratis, simpel en snel via www.regioleverancier.be.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.