Nieuws Oost-Vlaanderen Regionale bouwbedrijven tekenen voor triootje

Regionale bouwbedrijven tekenen voor triootje

Regionale bouwbedrijven tekenen voor triootje

AALTER/MEULEBEKE/INGELMUNSTER – Wegenbouw Ivan Vuylsteke uit Meulebeke, Monseré Grond- en Afbraakwerken en Movarec uit Ingelmunster, een onderdeel van de Aalsterse groep VT-Invest, hebben zopas een structureel samenwerkingsakkoord afgesloten. De huidige werkgelegenheid van ongeveer 100 arbeiders en bedienden blijft niet enkel verzekerd, op korte termijn komen er bovendien meerdere vacatures voor arbeiders en bedienden die zullen worden opgeleid om de groeiambities van de organisatie te ondersteunen.

Wegenbouw Ivan Vuylsteke is een in 1970 opgericht familiaal aannemingsbedrijf van openbare infrastructuurwerken, met focus op collector- en rioleringswerken. Het bedrijf, met circa 75 medewerkers, kende de laatste jaren een sterke groei. Monseré-Movarec werd in 1994 opgericht door de broers Davy en Jurgen Monseré en telt vandaag 25 medewerkers. De focus ligt op grond- sloopwerken en recycling van materialen voor herbestemming in de wegenbouw. Monseré-Movarec maakt sinds 2011 deel uit van de bouwgerelateerde holding en investeringsgroep VT-Invest Group uit Aalter.

Nieuwe koepelholding

Op het 5 hectare groot terrein in de Steenovenstraat te Meulebeke – waar de bestaande burelen en werkplaatsen momenteel uitgebreid worden – zullen de drie bedrijven hun gespecialiseerde activiteiten onder een nieuw op te richten koepelholding verder zetten. De leiding van de groep komt in handen van Dries Vuylsteke die daarbij begeleid zal worden door de systeem- en managementspecialisten van VT-Invest Group. Een doorgedreven procesbeheersing zal de basis van operationele en financiële efficiëntie en duurzame groei vormen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.