Nieuws Oost-Vlaanderen Regus stelt business lounges open voor gestrande pendelaars

Regus stelt business lounges open voor gestrande pendelaars

Regus stelt business lounges open voor gestrande pendelaars

GENT/AALST –  Door een staking van de spoorbonden CGSP en ACOD zal het treinverkeer vanaf donderdag 28 juni (22 uur) tot en met zaterdag 30 juni (22 uur) mogelijk verstoord zijn. Om de treinpendelaars die hierdoor niet op hun werk geraken een hart onder de riem te steken, stelt flexwerkaanbieder Regus op vrijdag 29 juni gratis zijn business lounges in Aalst en Gent voor hen open. Op vertoon van een geldig vervoerbewijs kunnen ze er aan de slag.

Wie nu vrijdag de trein op moet om naar het werk te gaan, is gezien. Door een staking van de spoorbonden CGSP en ACOD kunnen er vertragingen en geschrapte ritten op hun menu staan. “Om treinpendelaars toch de mogelijkheid te geven om vanuit een comfortabele en goed uitgeruste werkplek aan de slag te gaan, stellen wij gratis onze business lounges voor hen open op vertoon van een geldig vervoerbewijs,” aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus. Regus verstrekt in al zijn business lounges bovendien gratis wifi, thee en koffie.

Het Belgische Regus netwerk telt 37 locaties. Ook in Oost-Vlaanderen kan je terecht in een business lounge te Gent of Aalst. De beschikbare werkplekken zijn beperkt, dus wie een plaatsje wil haast zich maar best naar één van de verschillende Regus centers.

  

Over Regus

Regus is ’s werelds grootste werkplekaanbieder met een ongeëvenaard netwerk van kantoren, co-working- en vergaderruimtes om elke onderneming – waar dan ook – te ondersteunen. Met een breed scala aan werkplekoplossingen maakt Regus het voor ondernemingen mogelijk om zich te focussen op hun kernactiviteiten zonder zich te moeten bezighouden met alle vastgoedbeslommeringen. Zo kunnen ze hun productiviteit verhogen én besparen ze op hun vastgoedkosten. Zo’n 2,5 miljoen gelijkgestemde professionals maken deel uit van het wereldwijde Regus-netwerk.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.