Nieuws Oost-Vlaanderen Reizen De Lathauwer organiseert opnieuw reisbeurs in Aalst

Reizen De Lathauwer organiseert opnieuw reisbeurs in Aalst

Reizen De Lathauwer organiseert opnieuw reisbeurs in Aalst

brunoDe kerstboomverbrandingen zijn nauwelijks achter de rug, maar voor wie zijn zomervakantie nog niet heeft geboekt, begint de tijd stilaan al weer te dringen. Reizen De Lathauwer, met vestigingen in Aalst, Lede en Gavere, speelt daarop in en organiseert op zondag 17 januari in cultuurcentrum De Werf in Aalst naar jaarlijkse gewoonte een Aalsterse reisbeurs.

“De mensen uit onze regio hoeven niet te wachten tot in Antwerpen en Brussel de grote en betalende vakantiesalons hun deuren openen”, zegt zaakvoerder Bruno De Lathauwer (foto). “Wij bieden hen immers nu al een gratis heel professionele reisbeurs aan.”

Op de beurs, die bij de vorige edities telkens door zowat 2.000 mensen werd bezocht, kunnen de consumenten terecht bij meer dan 30 standhouders, die elk specialist zijn in een bepaalde bestemming of in bepaalde types reizen.

“Het is een beurs om reisadvies te vragen”, zegt Bruno De Lathauwer, “maar ook om inspiratie op te doen. De standhouders overkoepelen bijna alle bestemmingen ter wereld, dichtbij en ver weg, van Frankrijk over Zuid-Afrika tot Antarctica. Ook alle types accommodaties zijn vertegenwoordigd: kampeervakanties, hotels en lodges, vakantiewoningen en cruises. Elk half uur geven specialisten ook presentaties over specifieke bestemmingen.”

Daarbij komen ongetwijfeld ook de Afrikaanse bestemmingen aan bod waarin De Lathauwer zelf gespecialiseerd is.

 

 

 

 

 

 

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.