Nieuws Oost-Vlaanderen Reyns Advocaten verdubbelt zijn hoofdkantoor

Reyns Advocaten verdubbelt zijn hoofdkantoor

Reyns Advocaten verdubbelt zijn hoofdkantoor

BEVEREN-WAAS – Reyns Advocaten is gestart met de realisatie van een verdubbeling in oppervlakte van het hoofdkantoor te Beveren-Waas. De fysieke uitbreiding komt er na jaren van gestage groei en is erop gericht die groei ook in de komende jaren op de site zelf te kunnen aanhouden.

Qua omvang is Reyns Advocaten een van de grootste kantoren van Oost-Vlaanderen, gelegen op de bedrijvige as Antwerpen – Gent. Reyns Advocaten verleent diensten aan hoofdzakelijk ondernemingen, maar heeft ook een krachtige cel personen- en familierecht. Met meer dan twintig advocaten, aangevuld met juridisch administratief personeel is het kantoor sedert jaar en dag toonaangevend en met het nieuwe project onderlijnt het kantoor diezelfde ambitie, ook voor de komende jaren.

De fysieke uitbreiding komt er na jaren van gestage groei en is erop gericht die groei ook in de komende jaren op de site zelf te kunnen aanhouden. Het originele hoofdkantoor werd opgericht door Ivan Reyns in 2004. Ondertussen werden ook Nils Verschaeren en Alexandre Bastenier samen vennoten en managen zij samen een team van gespecialiseerde advocaten. Het team vormt een uitgebalanceerde mix van jonge en ambitieuze advocaten, geflankeerd door een keure advocaten met jarenlange ervaring op de teller.

Kantoor blijft operationeel

Het project is ontworpen door architect Serge Chiapparo en wordt uitgevoerd door algemeen aannemer Inter-Fast NV. Oplevering is voorzien eind februari 2022. “Door een perfecte planning van de werken blijft het kantoor gedurende de metamorfose volledig operationeel en toegankelijk”, zegt Ivan Reyns.

De uitbreiding omvat meer en betere vergaderruimten en een polyvalente community-ruimte voor de advocaten en medewerkers. Bovendien zorgt het voor een aangenamer werkkader door aparte, discrete en rustgevende bureaus. “Kortom er wordt opnieuw een professionele en gedegen omgeving gecreëerd die beantwoordt aan de steeds evoluerende eisen van het cliënteel”, aldus nog Reyns.

Rust en zakelijkheid

Architect Serge Chiapparo: “De ruime parking blijft behouden doordat de bijkomende oppervlakte wordt gerealiseerd middels twee bouwlagen en wordt voorzien van de modernste laadinfrastructuur. De onderste bouwlaag is verzonken onder het maaiveld, met ruime lichtinval via een grote raampartij aan een achtergelegen zonneterras. De van een modulaire wand voorziene vergaderzalen op de bovenste verdieping kijken dan weer uit op het achterliggend groen. Het geheel verkeert in perfecte symbiose met de omgeving en straalt een standvastige rust en zakelijkheid uit.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Aalter, Eeklo
Aalter

Nieuw elan voor Titeca Maldegem

MALDEGEM - Titeca Maldegem is verhuisd naar een gloednieuw kantoor. Op donderdag 20 mei nam het accountancyteam de intrek in… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.