Nieuws Oost-Vlaanderen Sarah Parent genomineerd voor titel Belofte van het Jaar

Sarah Parent genomineerd voor titel Belofte van het Jaar

Sarah Parent genomineerd voor titel Belofte van het Jaar

RONZE – Markant vzw, UNIZO en het Agentschap Innoveren en Ondernemen bekronen inspirerend ondernemerschap van gedreven vrouwen met de WOMED Award. Elk jaar wordt de ‘Onderneemster van het Jaar’ én de ‘Belofte van het Jaar’ gekozen. Sarah Parent van Go Forest uit Ronse verdedigt onze provincie als genomineerde voor de titel ‘Belofte van het Jaar’. Op woensdag 9 maart 2022 worden de winnaars bekend gemaakt. Stemmen kan nog tot en met 9 februari via www.womedaward.be.

De WOMED Award is een bekroning voor de leading lady’s in ondernemerschap. De naam van de award staat voor WOMen in Enterprise and Development. De prijs is een bekroning voor inspirerend vrouwelijk ondernemerschap dat ook andere vrouwen wil aanzetten om de sprong naar een eigen zaak te wagen. De WOMED Award bekroont een ambitieuze vrouwelijke ondernemer die minimum 5 jaar zelfstandige is in hoofdberoep.

Drie WOMED Award-finalisten met een sterk verhaal

Voor de WOMED Award gaat de jury telkens op zoek naar sterke, inspirerende verhalen van vrouwen met een visie, met innovatie- en daadkracht. Naar straffe ondernemersverhalen van vrouwen die doorbijten en daardoor ook slagen. De drie finalistes van 2021, allen afkomstig uit West-Vlaanderen, zijn het levende bewijs dat vrouwelijke zaakvoerders op tal van fronten en in diverse sectoren het verschil kunnen maken. De drie finalistes voor de WOMED Award zijn Katrien Vermeire, Caroline Vercauteren en Marie Callens.

De finalistes zijn Katrien Vermeire van premium eventbedrijf John & Jane uit Ruiselede, Caroline Vercauteren van veggie merk BonMush uit Ieper en Marie Callens van het Roeslaarse Floorify, dat innovatieve vinyl vloeren met kliksysteem ontwikkelt en verdeelt.

 

Belofte van het jaar

De Award voor de Belofte van het Jaar gaat naar een ambitieuze starter met maximum 5 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep. Uit elke provincie werd er één genomineerde naar voor gedragen. Voor Oost-Vlaanderen is het Sarah Parent van Go Forest die kans maakt op de felbegeerde titel.

Sarah is oprichter van Go Forest, een startup die bomen plant met impact voor bedrijven en particulieren. De bomen worden ingezet als ondersteuning van de biodiversiteit, voor CO2-reductie, voor de creatie van jobs en voeding voor de lokale bevolking.

Ze neemt het op tegen Marion Sterckx van iAssist (Limburg), Karen Ooms & Louise Noelmans van La&Bel (West-Vlaanderen), Ingrid Renders & Anne Cornut van Maison Slash (Vlaams-Brabant) en Judith Dillen van One On One (Antwerpen).

Stem op jouw favoriet!

De uiteindelijke winnaars worden gekozen door de jury én een publieksstemming, die nog tot en met 9 februari loopt op www.womedaward.be. De online-uitreiking van deze 23ste WOMED Award vindt plaats op woensdag 9 maart via live-streaming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.