Nieuws Oost-Vlaanderen SBB sluit partnership met Netwerk Ondernemen

SBB sluit partnership met Netwerk Ondernemen

SBB sluit partnership met Netwerk Ondernemen

sbbSinds 1 oktober 2015 is SBB Accountants & Adviseurs (www.sbb.be)  officieel partner van Netwerk Ondernemen, een netwerk van ervaren bedrijfsleiders die vanuit hun maatschappelijk engagement beloftevolle starters gedurende 2 à 3 jaar een kosteloze kwalitatieve begeleiding geven.

“SBB, dat in heel het land 28 kantoren heeft en in Oost-Vlaanderen werkt vanuit Gent, Oudenaarde, Eeklo, Lochristi, Aalst en Beveren, onderschrijft de basisfilosofie van Netwerk Ondernemen – “om jobs te creëren, moeten we ondernemers creëren” –  en dat resulteerde dus bijna automatisch in een samenwerking”, zegt Jef Franck, pr-manager van SBB.

Met deze samenwerking ondersteunt SBB haar eigen starterswerking waar het bedrijf al jaar en dag sterk op inzet. Met het oog op een langdurige klantenrelatie zijn startende ondernemers immers een belangrijke doelgroep voor het accountantskantoor. Sinds begin dit jaar vonden al 600 startende zelfstandigen, KMO’s en vrije beroepers de weg naar SBB.

“SBB stelt haar 28 kantoren in Vlaanderen ter beschikking van de begeleiders en de starters: hun maandelijkse meetings kunnen er plaatsvinden. En als er een fiscaal boekhoudkundig aspect opduikt tijdens het begeleidingstraject, kan de coach het advies inwinnen van onze experten”, gaat Franck verder. “SBB kan ook informatiesessies voor startende ondernemingen geven, zoals onlangs al gebeurde over de tax shelter”.

SBB maakt tevens deel uit van de selectiecommissie waar de starters die in aanmerking komen voor een begeleiding, gekozen worden.

Netwerk Ondernemen (www.netwerkondernemen.org) is in Vlaanderen actief sinds mei 2014 en heeft in het eerste werkjaar 22 startende ondernemers gratis begeleid. In 1 jaar tijd hebben die starters die geselecteerd werden uit 270 kandidaten 48 jobs gecreëerd.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.