Nieuws Oost-Vlaanderen SBS Skill BuilderS organiseert loopbaanproefdag

SBS Skill BuilderS organiseert loopbaanproefdag

SBS Skill BuilderS organiseert loopbaanproefdag

steven-en-jens-van-mol-skillbuildersSBS Skill BuilderS  uit Aalst is er in tien jaar in geslaagd uit te groeien tot een hr-bedrijf van formaat en werd onlangs ook uitgeroepen tot “gazelle” in Oost-Vlaanderen .

“We zijn ervan overtuigd dat veel mensen hun eigen talenten onvoldoende kennen en in hun zoektocht naar een job te vaak vasthouden aan de richting die ze eerder hebben gekoze”, zeggen de broers Jens en Steven Van Mol, die aan het hoofd staan van het bedrijf. “We doen er alles aan om die talenten bloot te leggen. En op die manier helpen we ondernemingen in hun zoektocht naar geschikte medewerkers. Onze snelle groei bewijst dat er echt nood blijft bestaan aan onze bemiddelingsdiensten.”

Het bedrijf organiseert ook loopbaanbegeleiding voor werknemers en zelfstandigen via het project Avanti. Het gaat om een gesubsidieerd project waarbij  mensen  met een loopbaanvraag gebruik kunnen  maken van loopbaancheques.  Een ervaren team van enthousiaste coaches zet zich vervolgens in om de loopbaanvragen uit te klaren!

“We zijn met z’n allen op zoek naar de hoogst mogelijke voldoening en geluk in alles wat we doen, ook in onze loopbaan”, zeggen Steven en Jens Van Mol. “En daardoor stellen we ons vaak op één of ander moment in onze carrière de vraag of we dat geluk nog wel ten volle vinden in de job die we vandaag uitvoeren, bij de werkgever voor wie we momenteel actief zijn of in de werk-privé verhouding zoals we die nu ervaren. Haal je wel het beste uit jezelf en zet je jouw talent optimaal in? Via loopbaancoaching krijg je de kans om jouw twijfels bespreekbaar te maken. Een ervaren coach helpt jou inzicht te krijgen in jouw talenten en aspiraties, en tekent samen met jou je loopbaanwensen uit. Zo krijg je terug innerlijke rust en kan je gemotiveerd verder aan de slag.”

Er zijn vier voorwaarden om een beroep te kunnen doen op gesubsidieerde loopbaanbegeleiding: mensen moeten werken als arbeider, bediende of zelfstandige, minstens 12 maanden werkervaring hebben opgedaan in de loop van 24 maanden voorafgaand aan de aanvraag, de afgelopen zes jaar geen .gesubsidieerde loopbaandienstverlening gevolgd hebben en werken in Vlaanderen of in het Brussels Hoofdstedelijk Geweest.

Op 12 mei organiseert SBS in zijn kantoren aan de Maaldreef in Nieuwerkerken van 17 tot 20 uur een “loopbaanproefdag”, waarbij iedereen die vragen heeft over zijn carrière die kan voorleggen aan specialisten en ook kennis kan maken met alle aspecten van loopbaancoaching.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.