Nieuws Oost-Vlaanderen Schelstraete Delacourt Associates neemt Luxemburgse concurrent over

Schelstraete Delacourt Associates neemt Luxemburgse concurrent over

Schelstraete Delacourt Associates neemt Luxemburgse concurrent over

GENT – Schelstraete Delacourt Associates versterkt haar internationale groeiambitie door Essential Values over te nemen, een hoog aangeschreven Executive Search-kantoor in Luxemburg. Het advies- en headhuntingbureau verzekert hiermee een effectieve dekking van de Benelux-markt en een extra uitvalsbasis voor hun nationale en internationale missies.

Met vestigingen in Gent, Brussel, Amsterdam en Luxemburg wil Schelstraete Delacourt nog dichter dichter bij zijn klanten en kandidaten staan. Meer nabijheid en betrokkenheid zijn volgens het bedrijf, gespecialiseerd in Executive Search, Director Search en Management Assessment, cruciaal om zich te onderscheiden door duurzame kwaliteit te bieden.

“Voor het Luxemburgse team is er groei aan de gang, omdat we ernaar streven in Luxemburg de geprefereerde zakenpartner te worden voor een groeiend aantal organisaties, evenals een vertrouwde carrièreconsulent voor een toenemend aantal kandidaten”, aldus oprichter Frank Schelstraete.

Schelstraete Delacourt Associates is sinds 1998 gevestigd in de Bagattenstraat in Gent. Een jaar later stapte ook Vanessa Delacourt mee in het verhaal. In 2009 werd de huidige compositie vervolledigd met het partnerschap van Jonas Soenens. Client Partner Frédéric Senet staat sinds de acquisitie van InterSearch Nederland en Luxemburg in 2016 aan het hoofd van de Luxemburgse afdeling van het bedrijf. Het Luxemburgse team wordt nu versterkt door de overname van Essential Values.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.