Nieuws Oost-Vlaanderen SiteManager haalt €1,1 miljoen op als eerste collaboratieve webdesign platform

SiteManager haalt €1,1 miljoen op als eerste collaboratieve webdesign platform

SiteManager haalt €1,1 miljoen op als eerste collaboratieve webdesign platform

GENT – SiteManager heeft €1,1 miljoen opgehaald in een financieringsronde onder leiding van Capital Mills met CoFoundry en PMV als co-investeerders. SiteManager bouwt low-code en no-code cloud-webdesigntechnologie om webdesign-bedrijven over de hele wereld te schalen.

De professionele webdesignmarkt stapt steeds meer af van traditionele open-source zelf-gehoste platforms, zoals WordPress en Drupal, en evolueert naar cloudgebaseerde webdesign-oplossingen, zoals SiteManager. De grootste uitdaging van vandaag is om samen te werken op hetzelfde webdesignplatform. SiteManager is er om ontwerpers, programmeurs en eindklanten te verenigen door ontwerpsystemen te bouwen die de workflow en samenwerking verbeteren.

Tegenwoordig richt elk webdesignplatform zich op één kerngebruikersprofiel: ontwerpers (Webflow/ EditorX), ontwikkelaars (WordPress/Drupal) of content-editors (Wix/Squarespace). In plaats van codeurs buitenspel te zetten, gelooft SiteManager dat ontwikkelaars de low-code en no-code trend kunnen faciliteren door ontwerpsystemen van ontwerpers en content-editors verder te verbeteren. SiteManager biedt een breed scala aan geïntegreerde modules op maat van ontwikkelaars en bureaus.

Europese marktleider worden

Barry de Kock, Investment Manager bij Capital Mills: “We zijn onder de indruk van de innovatieve technologie en commerciële kracht van SiteManager. Met de juiste focus zijn ze snel gegroeid en hebben ze een mooie marktpositie verworven in België. Klantrecensies en marktonderzoek ondersteunen hun groeipotentieel. Met onze diepgaande kennis binnen de sector kunnen we het bedrijf helpen opschalen en een Europese marktleider te worden.”

SiteManager heeft de ambitie om een ​​Europese leider te worden in collaboratief cloud webdesign en zijn netwerk van creatieve bureaus in de komende drie jaar op te schalen naar 1500. “De markt voor cloudwebdesign is enorm en blijft groeien. De samenwerkingsvisie onderscheidt SiteManager van de concurrentie. CMI, CoFoundry, PMVZ en Imec zijn de perfecte financiële partners om onze marketing & sales processen op te schalen en SiteManager te helpen een Europese leider te worden in cloud webdesign”, zegt oprichter en CEO Alexander Hoogewijs.

Bureaus zoals Digital Leaders, Dartagnan, Simply Klever en Yools hebben hun webdesign-workflows al geoptimaliseerd door samen te werken met SiteManager.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.