Nieuws Oost-Vlaanderen Sitta Mesa speelt in op veranderende woonnoden

Sitta Mesa speelt in op veranderende woonnoden

Sitta Mesa speelt in op veranderende woonnoden

sitta-mesa-stoelen-tafels-toonzaalCaroline Dhont en Koen De Rore stonden jarenlang aan het hoofd van een bloeiende zaak in productie en verkoop van bankstellen. De hier opgedane ervaring ligt aan de basis van hun succesvolle, nieuwe project Sitta Mesa in Deinze.

“Sitta is het Zweedse woord voor zitten en mesa het Spaanse woord voor tafel”, zegt Koen De Rore. De combinatie van de twee woorden klinkt niet alleen goed, ze zegt ook perfect waar de zaak voor staat: stoelen en tafels voor elk interieur.

“In hedendaagse architectuur vervagen de grenzen tussen keuken, eetkamer en woonkamer meer en meer. Zo ontstaat een leefruimte die de kern vormt van de moderne woning. In onze jachtige tijden wordt dit de plaats waar men elkaar ’s avonds treft, waar men kookt, keuvelt, huiswerk maakt, de krant leest, op de computer bezig is, samen eet en natafelt”, geeft Koen De Rore aan.

Sitta Mesa speelt met zijn aanbod van stoelen en tafels in op dit nieuwe leefconcept en heeft daarbij ook oog voor het feit dat het steeds belangrijker is om optimaal gebruik te maken van de steeds compactere ruimtes. Zo zitten in het gamma heel wat tafels die in een handomdraai verlengd kunnen worden en is er ook een nieuw modulair kostenconcept met functionele, modulaire kastelementen met diverse hoogtes en dieptes, zodat het mogelijk is om hangende of staande wandkasten naadloos te doen aansluiten op de wensen van de klant.”

Sitta Mesa, dat werd opgestart in Sint-Martens-Latem en nu al een tijdje een thuishaven heeft gevonden in Deinze, slaagde er in enkele jaren in om uit te groeien tot één van de belangrijkste speciaalzaken in stoelen en tafels in de Gentse regio en in heel Oost- en West-Vlaanderen.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.