Nieuws Oost-Vlaanderen SLV Rent feest al twintig jaar lang

SLV Rent feest al twintig jaar lang

SLV Rent feest al twintig jaar lang

SLV Rent uit Nevele vormt al twintig jaar lang een vaste waarde in de eventsector. De specialist in geluid, licht en video heeft naar aanleiding van dat 20-jarig bestaan zijn huisstijl een nieuwe touch gegeven. “Daarbij leggen we sterk de focus op conceptondersteuning. Iets wat we hoog in het vaandel dragen. Ook onze nieuwe website hebben we opnieuw vormgegeven, die duidelijk weergeeft waarvoor we staan”, aldus zaakvoerder en oprichter van SLV Rent Steven Lagaisse.

Het verhaal van SLV Rent begon heel kleinschalig. “Als deejay besliste ik om zelf audiovisueel materiaal aan te kopen en die dan te verhuren”, legt Steven Lagaisse uit. In een mum van tijd spendeerde Steven Lagaisse al zijn tijd in het nieuwe bedrijf, dat een verschuiving van kleine feestjes en fuiven naar grotere bedrijfsevenementen kende. Tijdens de beginjaren werd het materiaal nog gestockeerd in een gedeelde opslagruime die tot aan het dak gevuld was.

Vandaag beschikt SLV Rent over een eigen industriële nieuwbouw. “Daar hebben we een grote stock aan high-end merken. We blijven ook voortdurend investeren in de juiste materialen. We willen daarmee niet zozeer groeien in volume, maar wel dezelfde kwaliteit blijven aanbieden.” Ook een kwaliteitscontrole werd binnen het bedrijf geïmplementeerd. “Alle materialen die terug naar het magazijn komen, worden eerst gecontroleerd vooraleer ze voor een volgend event klaargezet mogen worden. Dat levert niet alleen tijdsbesparing, maar ook kwaliteitswinst op.”

SLV Rent is echter niet het zoveelste verhuurbedrijf. “Wij staan van bij het begin te popelen om het concept van een evenement tot leven te brengen. Daarbij geven we advies over techniek, logistiek en communicatie op het vlak van geluid, licht en video. Onze job stopt niet bij het leveren van audiovisueel materiaal.”

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.