Nieuws Oost-Vlaanderen Smaakexperts bekronen mayonaises van Gentse Vandemoortele

Smaakexperts bekronen mayonaises van Gentse Vandemoortele

Smaakexperts bekronen mayonaises van Gentse Vandemoortele

GENT – Vandemoortele, met hoofdkantoor in Gent, valt maar liefst twee keer in de prijzen met haar unieke mayonaises! Het International Taste Institute, een groot panel van professionele smaakexperts, deelde twee Superior Taste Awards uit. Een ster voor de mayonaise met citroen en twee sterren voor haar mayonaise met ei. Vrij van suiker en additieven, maar toch volgens een puur Belgisch recept en boordevol smaak.

Vandemoortele is in feeststemming. En gelijk hebben ze, want de International Taste Institute bekroonde maar liefst twee producten met de Superior Taste Award. Na 15 jaar afwezigheid in het retail-landschap heeft dit innovatieve bedrijf zich terug op de mayonaisemarkt gezet. Vandemoortele kreeg een ster voor de mayonaise met citroen en twee sterren voor de variant met ei. Een straffe prestatie dus, want in de jury zitten zomaar even de meest prestigieuze chefs en sommeliers uit méér dan 20 landen. Veel van hen hebben trouwens een restaurant met een Michelinster.

Twee varianten met clean label

Deze awards zijn een bijzonder mooie erkenning voor Vandemoortele. Niet in het minst omdat beide sausjes volgens een puur Belgisch recept zijn gemaakt, maar dan zonder suiker en additieven. Dat is ook meteen de reden waarom deze mayonaises een clean label hebben gekregen. Daarmee onderscheidt het bedrijf zich ook van concurrenten. En op die manier beantwoordt ze aan de wensen van de bewust etende consument.

 

Een feestje met vrienden en familie zit er in deze bizarre tijden helaas niet in. Maar in je bubbel mag er gelukkig wel nog gevierd worden! Om de heerlijke mayonaise met ei en mayonaise met citroen in de kijker te zetten, lanceert Vandemoortele beide varianten in een handige knijpfles. Binnenkort verkrijgbaar in de supermarkt.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.