Nieuws Oost-Vlaanderen Smartphoto neemt Nederlandse Webprint over

Smartphoto neemt Nederlandse Webprint over

Smartphoto neemt Nederlandse Webprint over

00000000000000000000000000000000000000000000000000stefSmartphoto group  uit Wetteren, één van de leidende Europese spelers in foto e-commerce, is op vrijdag 29 april  tot een definitieve overeenkomst gekomen Webprint International BV uit het Nederlandse Oldenzaal over te nemen van investeringsmaatschappij Infestos uit Enschede.

Webprint is één van de marktleiders in Nederland van persoonlijke fotoproducten, zoals fotoboeken, kaarten, wanddecoratie, fotocadeaus en losse foto’s, die onder meer via de website van het bedrijf worden aangeboden. Het bedrijf is één van de pioniers van fotoafdrukken via het internet en kan prat gaan op een grote merkbekendheid in Nederland. Webprint had in 2015 een omzet van ongeveer 12 miljoen euro.

Smartphoto krijgt hierdoor een sterke commerciële positie in Nederland en met een gecombineerde omzet van meer dan 46 miljoen euro  toont het bedrijf zijn Europese ambitie. Door deze overname worden de kennis van de consumentenmarkt, de klantgerichtheid en de merkbekendheid van Webprint gecombineerd met de kennis van Smartphoto op het gebied van technologie, marketing en productie van persoonlijke fotoproducten. “Het doet ons enorm genoegen het team van Webprint te mogen verwelkomen zodat we onze talenten en sterke punten kunnen combineren ten behoeve van onze klanten in heel Europa. Webprint brengt een sterk en herkenbaar merk met een bedrijfscultuur die net zoals bij ons  gericht is op klantentevredenheid,” aldus CEO Stef De corte (foto).

Frank van Run, CEO van Webprint voegt daaraan toe: “We zijn erg trots onderdeel te worden van één van de grootste en leidende bedrijven voor fotoproducten in Europa. Door deze combinatie kunnen wij ons aanbod en services naar onze klanten in Nederland en daarbuiten nog verder verbeteren.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.