Softwarebedrijf Sensolus verhuist naar nieuw kantoor in Gent

GENT - Sensolus heeft zijn intrek genomen in een nieuw kantoor in de Moutstraat. Ondanks de opkomst van telewerk blijft het softwarebedrijf geloven in samenwerken op een fysieke locatie.

"Telewerk is niet langer 'het nieuwe normaal', maar een algemeen aanvaarde maatschappelijke norm", vertelt Kristoff van Rattinghe, mede-oprichter en CEO van Sensolus. “Ook voor ons blijft telewerken belangrijk, maar toch geloven we nog steeds dat het samenbrengen van het team op dezelfde fysieke locatie essentieel is voor onze bedrijfscultuur, communicatie en productiviteit. Calls en videomeetings kunnen het engagement en de dynamiek van onze mensen op kantoor niet evenaren."

Sensolus werkte samen met interieurarchitect Han Baccaert aan een informele en gezellige stek. Het softwarebedrijf, dat focust op IoT-technologie, werd tijdens het project geconfronteerd met tijds- en kostenbeperkingen. Toch geraakte alles tijdig en binnen het budget af.

"We hebben met dit kantoor het fundament voor Sensolus 2.0 gelegd", besluit Van Rattinghe. "Ons nieuwe kantoor is het bewijs van ons streven naar innovatie, creativiteit en duurzaamheid. Ik kijk er alvast naar uit om hier met ons volledige team verder te bouwen aan ons groeitraject."

LEES OOK. Gents IoT-bedrijf gaat productieketen van Amerikaanse verpakkingsreus digitaliseren