Nieuws Oost-Vlaanderen Speakersbase brengt internationale investeerders aan boord

Speakersbase brengt internationale investeerders aan boord

Speakersbase brengt internationale investeerders aan boord

GENT – Speakersbase, Europa’s toonaangevende community voor openbare sprekers en organisatoren van evenementen, heeft zojuist aangekondigd dat Athenas (ook wel bekend onder de naam A-Speakers in het VK en de VS) als belegger instapt. Het bedrijf, met hoofdkantoor in Denemarken en verschillende kantoren in Europa en de VS, is een van de grootste sprekersbureaus ter wereld en maakt tevens deel uit van de bekende Opus Group.

“We kunnen niet meer enthousiast zijn”, zegt Dado Van Peteghem, mede-oprichter van Speakersbase. “Deze samenwerking zal onze groei echt versnellen. We verwachten dat onze sprekersgemeenschap in de komende 12 maanden zal verdrievoudigen. Athenas en A-Speakers zijn perfect gepositioneerd om ons te verbinden met een breed scala aan sprekers die op zoek zijn naar professioneel advies en hulp bij hun personal branding en contentmarketing ”

Hot or not?

Het zusterbedrijf van Athenas, Speakersloft, wordt ook betrokken bij het partnerschap. Speakersloft is gespecialiseerd in big data-analyse om trends en inzichten in de sprekende sector te genereren. Soren Kristensen, CEO van Opus Group, legt uit: “De unieke inzichten van Speakersloft in wat ‘hot’ of ‘not’ is bij sprekers wereldwijd, zullen een boost geven aan het Speakersbase-team van ‘Speaker Producers’ en hun mogelijkheden om sprekers te coachen en te promoten. De trendanalyse helpt ook Speakersbase om hun aanbod continu te verbeteren voor de leden van de digitale leeracademie. We zullen ook ‘Speaker Trend Reports’ lanceren als een nieuw onderdeel van ons gezamenlijke aanbod.”

Grote ambities

Speakersbase werd in 2016 opgericht door Jo Caudron, Dado Van Peteghem, David Bintein en Tom De Ruyck. Organisatoren van evenementen kunnen dankzij Speakersbase op een efficiënte manier sprekers vinden en boeken voor hun klein evenement in het bedrijf of een grote openbare conferentie. Dit door gebruik te maken van de zoekmachine van het platform en de ‘Call for Speakers’. Speakersbase heeft de ambitie om het startplatform te worden voor alles wat een spreker of evenementorganisator nodig heeft.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.