Nieuws Oost-Vlaanderen Stad Aalst lanceert digitaal Ondernemerspunt: “Eerste Vlaamse e-loket voor ondernemers”

Stad Aalst lanceert digitaal Ondernemerspunt: “Eerste Vlaamse e-loket voor ondernemers”

Foto Chris Bosseloo

Stad Aalst lanceert digitaal Ondernemerspunt: “Eerste Vlaamse e-loket voor ondernemers”

AALST – Voortaan kunnen de zowat 7.000 Aalsterse ondernemers hun vergunningen, subsidies en premies digitaal aanvragen en opvolgen op het Ondernemerspunt. Met dit digitaal platform biedt de stad als eerste in Vlaanderen een e-loket aan haar ondernemers.

Ondernemers uit de stad Aalst kunnen vanaf nu hun vergunningen, subsidies en premies digitaal aanvragen en opvolgen op het Ondernemerspunt. Daarnaast heeft het platform nog heel wat extra te bieden zoals sectorgerelateerde artikels, nieuwsberichten en een overzicht van heel wat opleidingen en workshops.

“De Aalsterse ondernemers vormen de belangrijkste schakel binnen het economisch weefsel van onze stad”, zegt burgemeester Christoph D’Haese (N-VA). “Wij zijn als stad fier op onze ondernemers en bieden hen met het Ondernemerspunt een uniek platform in Vlaanderen dat hen verder kan laten groeien.”

“De stad Aalst heeft het Ondernemerspunt ontwikkeld om onze ondernemers zoveel mogelijk te ontzorgen en op een eenvoudige manier door onze dienstverlening te loodsen”, verduidelijkt schepen Katrien Beulens (Onafhankelijk). “Het platform werd opgebouwd op basis van input van onze ondernemers. Er is werkelijk aan alles gedacht tijdens de ontwikkeling.”

Ondernemers of starters met ondernemingsplannen kunnen zich aanmelden op www.aalst.be/ondernemerspunt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.