Nieuws Oost-Vlaanderen Stad Gent beloont doorzetters met 5.000 euro

Stad Gent beloont doorzetters met 5.000 euro

Stad Gent beloont doorzetters met 5.000 euro

GENT – Een jaar geleden lanceerde de Stad Gent het doorzetterscontract, een subsidie tot 5.000 euro voor ondernemers die de afgelopen maanden meer dan 60% omzetverlies leden, maar financieel gezond waren voor de crisis en toekomstgerichte investeringen willen doen. De stad heeft nog steeds budget ter beschikking om Gentse ondernemers terug op pad te helpen en doet hierbij opnieuw een oproep om gebruik te maken van de subsidie.

Heb jij ook al omzetverlies geleden door corona? De Stad Gent helpt je om je bedrijf toekomstproof te maken met twee investeringssubsidies: het doorzetterscontract en 1-op-1-begeleiding. Je ontvangt tot 5.000 euro voor toekomstgerichte investeringen en tot 500 euro voor duurzaam advies.

Het doorzetterscontract

Bracht corona je op nieuwe ideeën en concepten voor je onderneming? Is het tijd voor innovatieve veranderingen in je onderneming om de boot in onze steeds duurzamere samenleving niet te missen? Of moet je je aanbod uitbreiden om sterker voor de dag te komen? De Stad Gent helpt je op weg met de financiering van je investering.

Met het doorzetterscontract ontvang je tot 5.000 euro om je onderneming toekomstbestendig te maken. Je kan de subsidie ook aanvragen om toekomstgerichte investeringen die je eerder al maakte, mee te financieren.

1-op-1-begeleiding

Hoe loods je je onderneming succesvol naar het nieuwe normaal? Hoe maak je een duurzame omschakeling naar een aangepast businessmodel? Hoe innoveer je je diensten- of productaanbod

Met de 1-op-1-begeleiding krijg je tot 500 euro terug voor een advies- en begeleidingstraject met 1 of meerdere externe organisaties die een dienstenaanbod hebben voor ondernemers. Je kunt dit traject ook zien als opstap naar het doorzetterscontract.

Meer informatie vind je hier. Bekijk in de video hieronder ook enkele getuigenissen van Gentse ondernemers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.