Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Broer en zus richten social media bureau op

Starter van de week: Broer en zus richten social media bureau op

Starter van de week: Broer en zus richten social media bureau op

AALST – Hij is een digitale ondernemer, zij een creatieve duizendpoot. Bovendien zijn ze broer en zus en nu klaar om samen ondernemers te helpen met een uniek social media concept. Dat is wat Jeroen en Sofie Buggenhoudt voor ogen hebben met 99 Social.

Als zaakvoerder van het digital agency Conversal – dat enkele maanden geleden al 10 kaarsjes mocht uitblazen – kent Jeroen het slagen van de zweep als geen ander. Voor jongere zus Sofie zijn het de eerste stappen als ondernemer, maar aan enthousiasme geen gebrek. “Een eigen bedrijf starten is best wel spannend, maar ik ben ervan overtuigd dat we een uniek concept aanbieden. De ervaring van Jeroen is een extra troef en daarom wist ik dat ik mee op de kar moest springen”, legt Sofie uit.

Professioneel aanwezig zijn op sociale media is voor vele ondernemingen een ontbrekend puzzelstuk in hun digitale strategie. “De meeste ondernemers proberen hun social media zelf te onderhouden, maar van zodra er een drukke periode aanbreekt, verdwijnt dat vaak op het achterplan. We merken ook dat het voor vele ondernemers niet evident is om consistent kwalitatieve en originele content te brengen. Met 99 Social willen we hen ontzorgen en dit volledig uit hun handen nemen”, vult Jeroen aan.

 

Duidelijke pakketten met vast bedrag

De start-up biedt 3 formules aan waaruit ondernemers kunnen kiezen om hun zichtbaarheid op sociale media te vergroten. “We tekenen een concrete strategie uit op maat van de klant. Het aantal posts en de kanalen waarop we berichten plaatsen is vrij te kiezen. Bij 99 Social weet je zo perfect wat je mag verwachten aan welke prijs”, aldus Sofie.

De keuze voor pakketten met een vast maandelijks bedrag ligt volgens het duo voor de hand: “Tegenwoordig werkt bijna alle software volgens zo’n model. Dankzij diensten zoals Netflix of Spotify is het bovendien goed ingeburgerd. Wij brengen nu dus ook een digitale dienstverlening op deze manier naar de markt.”

“Het concept is bovendien heel flexibel: even pauzeren, het pakket verhogen of verlagen,…? Het kan allemaal. Het is aan ons om te bewijzen dat we een meerwaarde bieden. Doen we dat niet, dan kan je opzeggen zonder verdere verplichtingen”, concludeert Jeroen.

Vacature

De jonge ondernemers staan nog aan het begin van hun nieuwe project, maar konden in hun eerste maand reeds een tiental bedrijven overtuigen. Met hun openstaande vacatures voor Social Media Manager bevestigen ze in ieder geval hun ambitie om uit te groeien tot een vaste waarde.

Alle info omtrent de diensten van het duo is te lezen op hun website, waar je tijdelijk ook een gratis social media audit kan aanvragen.

Reageer op dit bericht

Reacties

Gunther J. 2022-01-12 07:31:00

Succes Jeroen en Sofie!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.