Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: DJAR wil Gentse bedrijven gezond leren eten

Starter van de week: DJAR wil Gentse bedrijven gezond leren eten

Starter van de week: DJAR wil Gentse bedrijven gezond leren eten

Misschien zag u ze ook al met haar bakkersfiets rijden door het centrum van Gent. De Kortrijkse Danielle Verhulst die na haar studies in de Arteveldestad bleef wonen en er gewoon bleef hangen om ondernemer te worden. Op 1 april startte ze, onder meer met hulp van Startit@KBC, haar eigen zaak DJAR op. Met grote ambities. “Ik wil van DJAR dé referentie maken in Gent op vlak van healthy fastfood, gemakkelijk en toegankelijk te bestellen via een abonnementsformule”, vertelt Danielle. “De eerste doelgroep is de bedrijfswereld in centrum Gent. Mijn eerste klanten komen uit eigen kennissen- en vriendenkring. In plaats van het klassieke broodje over de middag lever ik ter plaatse een kant-en-klaar pakketje healthy food af. Volgens een eenvoudig concept: Jij kiest. Wij koken. Wij bezorgen. Jij eet.”

Het aanbod bestaat uit een gezonde, lekkere en volwaardige lunchmaaltijd, zowel koud als warm, geserveerd in een JAR. Er wordt gewerkt met 2 formules: original en veggie. Per week wordt ook een andere suggestie aangeboden. Klanten kunnen kiezen tussen twee formats: normaal en large. Het aanbod varieert ook naargelang het seizoen: meer salades in de zomer, alternatieven in de winter. Een abonnement kiezen kan voor 1 maand, 3 maanden, 6 maanden of 12 maanden. Danielle Verhulst mag nu al enkele bekende namen uit de bedrijfswereld tot haar klantenkring rekenen: Showpad, Story Me, BNP Paribas of Voka.

De goodwill om gezonder te leven is bij velen aanwezig, en de net afgestudeerde Danielle Verhulst wil daar met DJAR dus helemaal op inspelen. In deze fase, minder dan een maand na de opstart, mag ze op een gewone middag al om en bij de honderd lunchpakketten aan huis afleveren. Het aanbod wordt klaar gemaakt door een niet nader genoemde derde partij. “Als de zaak blijft groeien zoals ze nu al doet, zal ik wel verplicht zijn om beroep te doen op een koerierdienst”, zegt Danielle Verhulst. “Als de groei standvastig genoeg is, is er ook plaats voor een food partner die instapt.” Naast de huis-aan-huis orders, wil Verhulst op vraag ook klassieke catering diensten aanbieden. Altijd met één sleutelwoord: gezond.

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.