Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Duke & Grace verwelkomt Geert Desager als CEO

Starter van de week: Duke & Grace verwelkomt Geert Desager als CEO

Links op de voorgrond Bart De Waele. Foto Duke & Grace

Starter van de week: Duke & Grace verwelkomt Geert Desager als CEO

GENT – Geert Desager start deze maand als CEO van webonderneming Duke & Grace. Hij neemt daarmee de fakkel over van huidig CEO Bart De Waele en Managing Director Linda Galle.

Het Gentse Duke & Grace werd in 2006 opgericht door Bart De Waele en Dirk Sabbe, toen nog onder de naam Netlash. Na een fusie met het creatief bureau Gents werd gekozen voor een nieuwe naam. Vandaag heeft het bedrijf tachtig experts in dienst.

“Duke & Grace is voor mij een ambitieus groeiverhaal. Ik voel me vereerd dat ik het volgende hoofdstuk van een van de pioniers van België mag schrijven”, vertelt kersvers CEO Geert Desager. Die verdiende zijn strepen bij techbedrijven als Microsoft en PayPal.

“Ik neem zeker de erfenis mee, maar kijk ik ook naar welke accenten ik kan leggen om Duke & Grace internationaal te wapenen voor de komende jaren”, besluit hij. Duke & Frace werkte in het verleden al voor klanten als Goed, Netflix, Infrabel, TotalEnergies en Barco.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.