Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: FoodLove mikt op de energie van gezonde voeding

Starter van de week: FoodLove mikt op de energie van gezonde voeding

Starter van de week: FoodLove mikt op de energie van gezonde voeding

stefaniefoodloveStefanie Baert (foto) is een gedreven en gemotiveerde jonge onderneemster die sterk gelooft sterk in de kracht van gezonde voeding. Voeding bepaalt namelijk hoe we ons voelen en hoeveel energie we hebben. Daarom wil ze vanuit Gent met FoodLove mensen stimuleren om gezonder te eten, door hen inspirerende kookworkshops aan te bieden waarbij de focus vooral ligt op gerechten en ingrediënten waar je energie van krijgt.

“Ik mik daarbij zowel op particulieren als op bedrijven”, zegt ze. “FoodLove gaat gezonde voeding gemakkelijk, lekker en laagdrempelig maken. Iedereen die een gezondere levensstijl wil aannemen krijgt de juiste kennis, een experimentele mindset en het zelfvertrouwen om gezonde voeding te implementeren in zijn drukke agenda, budget of levensstijl, op een manier die voor hen werkt.”

De onderneemster heeft alvast ook een erg goed ondernemingsplan want ze was één van de genomineerden in de finale van de ondernemingsplanwedstrijd Bizidee. “Het is niet omdat ik niet de uiteindelijke winnaar werd”, zegt ze, “dat dit mag vergeten worden. Door Bizidee, heb ik alvast wat naambekendheid kunnen creëren voor mijn project en het is uiteraard de bedoeling daar volop voort op in te spelen.”

Foodlove probeert ook sterk in te spelen op events en is nadrukkelijk aanwezig op de sociale media.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.