Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Madam Bakster opent trendy koffiehuis

Starter van de week: Madam Bakster opent trendy koffiehuis

Starter van de week: Madam Bakster opent trendy koffiehuis

In hartje Gent heeft Laura Verhulst een trendy koffiehuis geopend. Tot voor kort konden de desserts van de Gentse onderneemster alleen online via de webshop Madam Bakster worden besteld. De zoetigheden konden dan in verschillende koffiebars en lunchzaken worden afgehaald. Vanaf nu kunnen trouwe fans dus ook in de koffiebar genieten van gezond gebak en versgemalen koffie. Madam Bakster wordt meteen de eerste 100 procent plantaardige koffiebar van Vlaanderen.

Koffiehuis Madam Bakster is geen klassieke patisseriezaak. “Mensen kunnen bij ons terecht voor een lekker stukje guiltfree taart in een ongedwongen sfeer”, zegt Laura Verhulst, oprichtster van Madam Bakster. “We willen een huiskamergevoel creëren, een plek waar je haast je schoenen kan uittrekken en kan focussen op waar het echt om draait: vriendschap en verbondenheid.” Sinds haar bekroning als Gentse student-onderneemster van het jaar 2016 timmert Laura Verhulst verder aan haar droom. “Met de bakkerij wou ik aantonen dat desserts niet noodzakelijk van de kaart geschrapt moeten worden als je bewuster en gezonder wilt leven”, vertelt Laura. “Nu de koffiebar er is, kunnen we onze missie nog sterker uitdragen en mensen ook echt samenbrengen rond de tafel met een lekker dessert. Ik hoop dus dat dit de start mag zijn van een mooi verhaal vol onvergetelijke momenten en vriendschap.”

Madam Bakster is een online bakkerij, ontstaan uit het persoonlijke verhaal van oprichtster Laura Verhulst. Alle taarten en zoetigheden zijn vrij zijn van geraffineerde suikers, tarwe en dierlijke producten. Samen met haar partner Kobe opende ze in juli 2016 al een atelier in de Brabantdam. Madam Bakster maakt deel uit van start-up community Start it @kbc, die innovatieve en schaalbare ideeën ondersteunt.

Meer informatie over starters uit Oost-Vlaanderen vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.