Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: REX biedt werk-, promo- en teamkledij aan

Starter van de week: REX biedt werk-, promo- en teamkledij aan

Starter van de week: REX biedt werk-, promo- en teamkledij aan

DESTELBERGEN – Frédérique Jonckheere heeft zijn nieuwe zaak REX feestelijk ingehuldigd. De showroom van 400 vierkante meter herbergt een totaal van 3.500 stuks werk-, promo- en teamkledij in alle kleuren en pasmaten.

Precies één jaar geleden werden de zaadjes van REX geplant. “We zijn begonnen met een marktonderzoek van twee intense weken”, zegt Frédérique Jonckheere, zaakvoerder van REX. “Daaruit bleek dat er wel degelijk nog een markt te vinden was voor hetgeen ik met REX voor ogen had. Begin dit jaar zijn we dan onder de radar begonnen met aan- en verkopen.”

De maandenlange aanloop naar de grote opening heeft de ruimte gegeven om een team van drie mensen samen te stellen en op te leiden.

3.500 kledingstukken

REX verkoopt onder meer werkkledij voor kleine zelfstandigen tot grote industriebedrijven. “Vrijwel iedere sector vindt hier zijn gading, voor kleding van kop tot teen. We hebben ook een teamlid dat speciaal is opgeleid en op de hoogte is van de speciale normeringen die de dag van vandaag een belangrijke rol spelen”, aldus Frédérique Jonckheere. Verenigingen kunnen bij REX dan weer terecht voor teamkledij. De promokledij, tot slot, richt zich tot eventorganisatoren en bedrijven die extra reclame willen maken. “Hier speelt personalisatie een cruciale rol.”

En die personalisatie is één van de troeven bij REX. “We hebben ons ingewerkt in deze sector en beschikken over de juiste kennis. Mijn ervaring in de visuele communicatie met mijn bedrijf Image4U helpt ook in de uitbouw van dit verhaal. Ons uitgebreide gamma zie ik eveneens als een meerwaarde, net als de flexibiliteit die we bieden. REX kan alles personaliseren op wens van de klant.”

REX verkoopt momenteel langs twee kanalen: via de nieuwe showroom en via een team op de baan. “Nu zitten we ook in volle voorbereiding om er tegen maart 2018 een online luik aan te breiden.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina. Bent u ook een starter of kent u zo iemand? Laat het ons weten via redactie@madeinoostvlaanderen.be en zo komt u de komende weken misschien in de schijnwerpers te staan.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.