Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: The Street Food Company

Starter van de week: The Street Food Company

Starter van de week: The Street Food Company

Twee broers die de handen in elkaar slaan om een nieuw bedrijf op te richten. Ongeveer een jaar geleden hebben de broers Ardenois hun start-up The Street Food Company op de sporen gezet. “Met de The Street Food Company proberen we op een ecologische manier (h)eerlijk ambachtelijke street food klaar te maken op onze foodbikes”, aldus Hendrik Ardenois.

“Mijn broer en ik zijn opgegroeid in een gezin waar lekker eten altijd een feest was. La mama maakte in onze jeugd de lekkerste gerechten klaar, en daar is onze passie voor lekker eten ontstaan. Deze passie willen wij verderzetten op onze foodbikes. Zo willen wij zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met onze heerlijke gerechtjes.”

Door de vraag naar meer en grotere full catering opdrachten (food & beverages) moest het duo recent op zoek gaan naar een ruimte waar ze hun  logistiek beter konden aansturen en een professionele keuken ter beschikking hadden voor al hun voorbereidingen. Die ruimte hebben ze nu ook gevonden op de oude Domo site in Zwijnaarde. “De centrale ligging in Vlaanderen is voor ons belangrijk”, aldus Hendrik Ardenois. “De unieke setting van een oud laboratorium op de site zien we ook als een mogelijkheid om een nieuwe event space te creëren in het Gentse. Daarom stellen we vanaf nu ook The Lab ter beschikking voor wie interesse heeft in een bijzonder kader.”

Meer info over starters vindt u op onze overzichtspagina.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.