Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: verwen je viervoeter met de unieke halsbanden van White Paws

Starter van de week: verwen je viervoeter met de unieke halsbanden van White Paws

Starter van de week: verwen je viervoeter met de unieke halsbanden van White Paws

LEBBEKE – Silke De Proft (25) is in het dagelijkse leven leerkracht in BSO en TSO. Onlangs startte ze naast haar full time job in het onderwijs haar eigen bedrijfje. Met White Paws lanceerde de Oost-Vlaamse een merk met unieke, handgemaakte leibanden en lijnen voor honden, katten of andere huisdieren.

 

“Zelf heb ik een jonge Zwitserse Herder genaamd Wanne”, vertelt Silke De Proft. “Toen ik een tijd geleden voor de grap een Instagram account voor haar begon, zag ik dat veel mensen creatief bezig zijn met het maken van materiaal voor huisdieren. Ik besloot zelf aan de slag te gaan en maakte een hele reeks halsbanden en lijnen voor Wanne. Hier kreeg ik geregeld positieve reacties op van vrienden. Ze vroegen mij of ik dit ook voor hen kon maken. Uiteindelijk heb ik onder stimulans van mijn vriend, de stap naar een echte onderneming gezet.”

 

Ondernemerstip

Ondernemers bij wie het kriebelt om ook hun eigen bedrijfje te starten, geeft Silke graag nog deze tip mee: “Ik had al veel opgezocht op het internet, maar werd hier niet veel wijzer uit. Ik ben vervolgens met mijn businessplan naar een bureau gestapt waar ze mij echt geholpen hebben met alles wat nodig is om je eigen zaak op te starten. Ook een boekhouder leek eerst niet nodig omdat ik het klein wilde houden, maar toch raad ik het iedereen aan! Als je ziet wat zij allemaal voor jou kunnen doen, is de kost peanuts in ruil voor wat je terugkrijgt. Het brengt rust in mijn hoofd dat ik niet te veel bezig moet zijn met de cijfertjes en ik kan ook met al mijn vragen bij hun terecht.”

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio