Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week : Vuylsteke & Partners ondersteunt strategische groei van kmo

Starter van de week : Vuylsteke & Partners ondersteunt strategische groei van kmo

Starter van de week : Vuylsteke & Partners ondersteunt strategische groei van kmo

33Dat de lang gehuldigde en typisch Vlaamse strategie om zoveel mogelijk iedereen zijn eigen ding te laten doen, het liefst zonder al te veel pottenkijkers, stilaan naar de achtergrond verdwijnt wordt ook bewezen door het feit dat steeds meer zelfstandige dienstverleners uit verschillende domeinen gaan samenwerken.

Ook Dirk Desmet van het advieskantoor Servicemodel uit Merelbeke, dat kleine en middelgrote ondernemingen met raad en daad bijstaat rond servicemoidellen, is nu die weg ingeslagen. Hij heeft immers een exclusief samenwerkingsakkoord gesloten met  Rudy Vuylsteke die al 15 jaar een advieskantoor voor verkoops- en personeelsmanagement heeft in het West-Vlaamse Wevelgem.

“Onder de vlag van “Vuylsteke & Partners” spitsen we onze dienstverleningen vanaf nu toe op strategisch bedrijfsmanagement” zegt hij. “Rudy heeft ervaring en kennis van bedrijfspsychologie en ikzelf ben beslagen in  ingenieurstechnieken en industrieel management. Bij onze respectievelijke klanten merken we de noodzaak aan advies over elkaars specialiteiten. Als we die via onze samenwerking kunnen aanbieden, dan zijn we ervan overtuigd dat we kleine en middelgrote onderneming een stevig duwtje in de rug kunnen geven om een strategische groei te realiseren want het is de combinatie van strategie, verkoop en een onderbouwd hr-beleid die het groeiritme van een onderneming bepaalt.”

Vuylsteke & Partners organiseert op 6 en 12 oktober, respectievelijk in Wevelgem en in de Voka-Box in Gent, twee ontbijtseminaries om duidelijk te maken waar de hinderpalen liggen die groei kunnen afremmen en de kansen die groei kunnen stimuleren. Meer info op http://www.rudyvuylsteke.be/ontbijtseminarie/

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.