Nieuws Oost-Vlaanderen Starter van de week: Willeke Buysse werkt aan De Etalage

Starter van de week: Willeke Buysse werkt aan De Etalage

Starter van de week: Willeke Buysse werkt aan De Etalage

Willeke Buysse blikt na één jaar tevreden terug op haar eigen bedrijf De Etalage. De 26-jarige decoratrice richtte vorig jaar in De Pinte haar eigen bedrijf op. Daarmee wil ze met haar creativiteit de detailhandelaars extra in de verf zetten door hun etalages te pimpen. “Net als elke mens, heeft ook elke winkel een eigen stijl en een eigen persoonlijkheid”, zegt Willeke Buysse. “Het komt erop aan die stijl via de etalage zodanig naar buiten te brengen dat de winkel de juiste klanten aantrekt.”

Met De Etalage biedt Willeke Buysse bedrijven ondersteuning door decoratie en aankleding te voorzien bij evenementen en beurzen. Ze trekt dat door naar de manier waarop winkels hun etalage kunnen verbeteren. “Men houdt het tegenwoordig meer bij eenvoudige, luchtige en open etalages. Dat is een goede evolutie, maar dan is het des te meer de uitdaging om de klant toch te blijven verrassen. Dit kan door variatie in opbouwelementen en compositie.” Voor deze elementen werkt Willeke Buysse regelmatig samen met andere freelancers. “Met wederzijds respect voor elkaars vakgebied vullen we elkaar aan om tot een beter resultaat te komen en grootsere projecten op poten te zetten.”

De Etalage heeft geen eigen kantoor, aangezien het resultaat op locatie te bewonderen is. “Ik heb in huis een klein atelier, maar dat zal binnenkort wel te klein worden.” Haar klanten bevinden zich over heel Vlaanderen. “Een betere profilering van winkels en het winkelcentrum is de ultieme opdracht.” Na één jaar is Willeke Buysse vastbesloten verder te werken aan haar groei.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.