Nieuws Oost-Vlaanderen Stephanie Sap breidt aanbod Vakanties te paard nog maar eens uit

Stephanie Sap breidt aanbod Vakanties te paard nog maar eens uit

Stephanie Sap breidt aanbod Vakanties te paard nog maar eens uit

Ruim tien jaar is Stephanie Sap inmiddels actief in de toerismesector met haar eigen reiskantoor Perlan. Vijf jaar terug voegde ze daar een nichekantoor aan toe met Vakanties te paard. Jaar na jaar slaagt ze er in om met Vakanties te paard nieuwe exotische bestemmingen aan haar aanbod toe te voegen, en dat is ook nu weer het geval.

“Als klein Oost-Vlaams reisbureau brengen we Vlaamse ruiters in contact met de hele wereld”, aldus Stephanie Sap. “We doen dat middels een samenwerking met een reus uit de sector. Het Britse In the Saddle biedt wereldwijd vakanties te paard aan. Zo kan paardminnend Oost-Vlaanderen de wereld ontdekken vanop een paardenrug, waarbij het boekingsproces begeleid wordt door een Oost-Vlaamse reisagente én ruiter. En geloof me vrij: in deze provincie tellen we heel veel paardenliefhebbers, niet in het minst bij ondernemers.”

Vakanties te paard is een onderdeel van reisbureau Perlan. De wereldwijd georganiseerde ruitervakanties worden georganiseerd in samenwerking met In the Saddle, de tweede grootste touroperator in Europa die paardrijvakanties aanbiedt. In the Saddle werd in 1995 opgericht met een beperkt aantal bestemmingen, maar is inmiddels uitgegroeid tot een organisatie die wereldwijd een gamma biedt van unieke ruitervakanties (trektochten, strandritten, ranchvakanties, …). Alle uithoeken en alle continenten van de wereld staan op het menu. Stephanie Sap voegt dit jaar opnieuw vier nieuwe bestemmingen toe aan het al zeer ruime aanbod: het Amerikaanse Wyoming, Quinta do Rol in Portugal, Rhodos en Swaziland. Zowel Perlan als Vakanties te paard zijn gevestigd in Deinze.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.